BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vällingby

Vittangigatan 1

  • 1 rum och kök
  • 23 kvm
  • 1.595.000 kr / Utgångspris
  • 1867
  • 585
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna välplanerade enrummare på 7,5 våningen med milsvid utsikt mot Stockholm city!

Här välkomnas du av ett fanatiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Lägenheten erbjuder stilfulla materialval i form av tidlöst kök, marmorgolv i köket, askparkett i allrummet och nymålade väggar. Här finns plats för större säng, soffa, matbord och övrigt möblemang. Från allrummet når du den inglasade balkongen med en vacker utsikt över Stockholm city!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 7.5. Lägenhetsnummer 0509. Föreningen BRF Reversalet i Vällingby.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.595.000 kr / Utgångspris. Månadsavgift 1 780 kr (vatten, värme ingår). Andel i föreningen är 0.7298 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Föreningen

Byggnaderna är från 1953 och föreningen förvärvade fastigheten 2014. Totalt finns 85 lägenheter. Dessutom finns 4 hyreslokaler.


Höghuset på Vittangigatan 1 stambyttes 2005 och låghuset på Årevägen stambyttes 1994-2008. Balkonger och fasader renoverades i början av 2000-talet på låghuset - höghuset något äldre. Yttertak på låghuset bytt under tidigt 2000-tal - äldre skick på höghuset. Trapphusen är ljusa och fräscha med fönster, och fina portar i trä och glas samt räcken i tidstypiskt smidesjärn. 2018 byttes balkongdörrar och fönster i låghusen.

Tvättstuga finns i entréplanet på Vittangigatan 1. Fräsch och modern med klinkergolv och kaklade väggar samt installationer och maskiner från 2012. Tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt manglar. I anslutning till höghuset på Vittangigatan 1 finns även en miljöstation.

Tv och bredband levereras via Comhem. Fiber kan fås genom beställning på www.zmarket.se. Se comhem.se för prislista Cykelrum finns på Vittangigatan 1, lättillgängligt i entréplan.

Områdesbeskrivning

Vällingby är en av Sveriges första ABC-områden (arbete, bostad, centrum) som väckte stor uppmärkasmhet när det byggdes på 50-talet. På senare tid har Vällinby centrum moderniserats och idag är det ett prisbelönt shoppingcentrum med all tänkbar service och med goda buss- och tunnelbanekommunikationer som gör det snabbt och enkelt att ta sig till Stockholm med omnejd.

Det är aldrig långt till grönområden och flera olika bad oavsett vart i Vällingby man bor. T ex Grimsta naturreservat med vackra promenadstråk och Kanaanbadet och Maltesholmsbadet, båda på promenadavstånd från Vällingby.