BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tollare

Tollare Ängsväg 20

  • 5.5 rum och kök
  • 139 kvm
  • Såld
  • 8094
  • 327
  • 3232
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt familjebostad i populära Tollare med fem sovplatser - Uteplatser i två väderstreck - Barnvänligt område - Nära till skola och lekpark

Dessa attraktiva och natursköna radhus har designats efter omgivningen för att snyggt smälta in och skapa en trivsam och rogivande omgivning. Inredningsarkitekterna har omsorgsfullt valt en tidlös stil för att det ska kunna leva länge med färgval och material. Hemmet går i ljusa behagliga färger såsom de gråmålade väggarna, vita snickerierna, vitpigmenterade ekparketten och klinkerplattor med inspiration från jurakalksten. Badrummet har man valt att utsmycka i lite varmare naturliga toner såsom sandfärgade kakelplattor. Här bor du i en unik blandning av stad och natur samt det moderna och tidlösa!

Nedre plan
Bostaden har en rymlig entre att landa med matkassarna i och platsbyggda garderober som stilfullt smälter in med väggarna runtom. Vidare in från hallen har du även ett förvaringsutrymme under trappan.
Planlösningen är genomtänkt och du kan ta dig runt hela entréplanet utan att behöva vända om och gå tillbaka. Direkt in till höger från entrén ligger köket som kommer fullt maskinellt utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys i fullhöjd, köksfläkt, diskmaskin, mikrovågsugn och med goda arbetsytor. Här har du en matplats intill fönster perfekt för hektiska morgnar innan barnen ska till skolan!

Från kök och hall tar du dig till vardagsrummet som erbjuder många möbleringsmöjligheter. Rummet är stort nog för TV-hörna och stor matplats eller något hel annat för den som önskar, ytan för att sätta din egen prägel finns. Härifrån har du access till den generöst tilltagna uteplatsen på baksidan. En härligt ljus och fridfull plats där Tollares närhet till natur gör sig ständigt påmind. Utöver altanen disponerar du över en grästäppa och en förvaringsbod för diverse trädgårds- & skötselredskap.

Badrummet är betagande läckert med sin ljusa natursten från golv till tak. Här finns dusch, toalett, handfat, skåpsförvaring samt tvättmaskin & torktumlare under en arbetsbänk.

På husets framsida finns ytterligare en liten uteplats och en egen parkeringsplats.

Övre plan
En trappa upp har du bostadens lugna och privata del. Fyra stycken sovrum och en sovalkov. Det största sovrummet kommer med platsbyggd garderobsvägg. Alla sovrum rymmer dubbelsäng medan sovalkoven tar emot en enkelsäng och skrivbord. Är sovalkoven ett rum för mycket kan det även användas som kontor eller klädkammare.

Det övre badrummet likt det andra är helkaklat med ljus natursten och inrett med dusch, toalett, handfat och spegelskåp.

Här uppe har du även en rymlig vind som idag används till förvaring men som kan byggas om till en vindsvåning.

Att bo på Tollare Ängsväg ger dig inte bara ett fantastiskt hem utan även närhet till skola, kommunikationer, vatten och lekplatser. Precis intill adressen ligger den omtalade Noblaskolan Saltsjö-Boo som har årskurserna F-9. När det blir dags för gymnasium ligger närmsta vid Nacka forum en kort bussresa bort.

För den minsta har föreningen en egen lekplats
 dit barnen kan gå själva utan att korsa någon väg. Föreningens medlemmar anordnar även gemensamma aktiviteter som t ex träningsgrupp och midsommarfirande 

Ett komplett familjehem som inter lämnar något att önska!