BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 36

  • 2.5 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 4785
  • 192
  • 1805
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina lägenhet i populära Järla Sjö. Här bor du med balkong i sydvästläge, stort vardagsrum och härligt ljusinsläpp!

Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning. Vidare in i lägenheten finns ett ljust och stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Köket har vita köksluckor, vitt kakel samt bänkskiva i laminat. Vitvaror så som diskmaskin, spis med häll, kyl/frys och fläkt. Bra arbetsytor och förvaring i skåp. Här ryms en matplats för 4-6 personer intill ett stort trevligt fönster mot den lugna innergården. Från köket når man även den trevliga och möblerbara balkongen som ligger med sydvästläge där du njuter av solen från lunch till sen kväll. Master bedroom rymmer stor säng, sängbord och bra förvaring. Bostadens andra sovrum ligger intill vardagsrummet och används som gästrum. Badrummet är kaklat i vitt med klinker i ljusgrått. Här finns badkar, ny kombinerad tvättmaskin och torktumlare, handdukstork, vägghängd toalett, handfat, skåp, spegel och snygg infälld hylla i sten. Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten och genomgående parkettgolv. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030. Även Saltsjöbanan planeras kunna ta dig hela vägen till slussen 2025.