BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 128, 6tr

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 10076
  • 691
  • 7131
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende intill Mälaren med smakfulla materialval och optimalt planerade ytor. Här bor man med högt läge och utgång till en stor balkong som erbjuder härlig utsikt med takåsar i bakgrunden.

Lägenheten har stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata delarna. Här möts man av generösa sällskapsytor med öppen planlösning med härligt ljusinsläpp och utgång till balkong. Köket och badrum är i toppskick med exklusiva och påkostade tillval. Rummet har plats för en stor säng som enkelt kan delas av med väggar eller bokhyllor. Förvaringen är perfekt med flertalet inredda garderober som rymmer säsongens alla kläder. 

Bostaden har genomgående behagliga färgval och påkostade materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. På golvet ligger vackert parkettgolv och väggarna är målade med sobra färger. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med bästa läge.

I föreningen finns även en stor takterrass som man med fördel kan njuta av solen och den härliga utsikten. Terrassen ansluter till Sjövikshöjdens skog via en takbeklädd bro - en egen genväg till naturen. Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp på bryggorna. Runt hörnet finns motionsspåret runt Årstaviken med flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till restauranger, affärer, friluftsliv samt flera förskolor, skolor och populära parker. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord eller övrigt passande möblemang. Rummet är ljust och luftigt och karaktäriseras av de stora fönsterpartierna som medför ljusinsläpp. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong - sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor balkong som erbjuder härlig utsikt över takåsar. Här njuter du ostört med plats för matbord eller loungemöbler. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt och exklusivt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor och matplats för det stora sällskapet. Köket har bra förvaringsytor bakom ljusa skåpsluckor. Massiv bänkskiva i ek med underlimmad ho med vitt kakel ovanför, ändå upp i tak. Vitvaror från Siemens i rostfritt utförande: kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn och mikrovågsugn är inbyggda samt integrerad diskmaskin. 

Sovalkov
Stor och rymligt del av rummet nyttas idag både med säng och arbetshörna. Här finns plats för en stor säng som man enkelt delas av eller byggas om till ett permanent sovrum. 

Badrum – Smakfullt påkostat
Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och gråa klinkerplattor som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrumsutrustningen består av wc, kommod, torkställning, samt himladusch med skjutbar glasvägg. I badrummet finns även kombinerad tvättmaskin med torktumlare med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför. 

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv som övergår till ett vackert parkettgolv i ek som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsytor via en inbyggda garderob som rymmer säsongens alla kläder.  

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd om cirka 4 kvm.