BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bränningevägen 30B, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • Såld
  • 3244
  • 302
  • 3643
Värdera din bostad

Beskrivning

Luft och rymd genomsyrar denna välplanerade och ljusa fyra belägen i populära Årstaliden. Varmt välkommen till den perfekta lägenheten för familjen med höga krav på både design, funktionalitet och tidlösa material- och färgval.
Väldisponerat och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp samt mysig balkong i väster. Här njuter man av sköna kvällar och solnedgångar.
Smakfullt, fullutrustat kök där inget har lämnats åt slumpen. Härlig matplats för middagssällskapet och utgång till generös balkong i skönt insynsskyddat läge mot parkområde. Maskinellt utrustat med fullstor kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och ugn, induktionshäll och fläkt. Snygg bänkskiva i kvartskomposit förstärker det smakfulla köket. Balkongerna inbjuder till sköna avkopplande stunder med en fri utsikt och vy.
Tre bra sovrum varav ett master bedroom med generös plats för säng och övrigt möblemang. Mycket goda förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober samt ett platsbyggt ELFA förvaringssystem. Sobert badrum med badkar, handfat med kommod, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Stora vita kakelplattor på vägg och matchande klinkergolv med värmeslingor. Separat wc. Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Säkerhetsdörr är installerad.

- Smakfull och stilren
- Tre sovrum
- Inbjudande vardagsrum i gavelläge
- Stort ljusinsläpp
- Snyggt välutrustat kök
- Två härliga balkonger
- Föreningen äger marken
- Bra förvaring
- Lugnt och tyst läge
- Närhet till bra kommunikationer
- Gångavstånd till Årstaskogen med grönområden, utegym, badbryggor och promenadslingor.