BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö-Älvsjöstaden

Kabelverksgatan 20

  • 2 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 4453
  • 517
  • 1706
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart hem med både balkong och uteplats! Balkongen med eftermiddags/kvällssol är väl tilltagen i storlek och nås ifrån köket medan uteplatsen, i sydöst, nås ifrån vardagsrummet. Attraktivt gavelläge med fönsterpartier i tre väderstreck.
Bostaden är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummet. Det fina köket har gott om skåpförvaring och plats för ett stort matbord.
Badrummet är smakfullt och utrustat med bl.a tvättmaskin och torktumlare. Hallen har gott om plats för ytterkläder och skor. I anslutning till lägenhetens entré finns ett rymligt förråd.

Välkommen på visning!

Hall
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. Alldeles lagom i storlek och med riktigt bra förvaring i garderoberna med skjutdörrar. 

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp, läsfåtölj och bokhyllor. Rummet är ljust och luftigt med stort fönsterparti och utsikt över den trevliga uteplatsen. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Uteplats
Det som utmärker det här hemmet är bland annat den underbara uteplatsen som ger bostaden en påtaglig radhuskänsla. Den stora soliga uteplatsen ligger omgärdad av grönska och gräsmatta. Uteplatsen har ett härligt solläge och gott om plats för matbord eller loungemöbler samt en massa blommor. 

Kök
Riktigt snyggt kök med goda arbetsytor och skåpförvaring. Köksutrustningen består av kyl, frys, mikro, ugn, induktionshäll och diskmaskin. Intill det stora fönsterpartiet finns det plats för ett stort matbord. En trevlig detalj är det lilla fönstret ovan diskbänken. 

Balkong
Balkongen blir till en naturlig samlingsplats under sommarhalvåret, mycket tack vare placeringen intill köket men också på grund av det soliga och fria läget. Under sommarhalvåret är balkongen helt inbäddad i grönska. Härifrån har du utsikt över bergknallar och skog. Plats finns för en utemöbel, grill och en massa växter.

Sovrum
Rofyllt och ljust sovrum med fönster i två väderstreck. Gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Utrymme finns också för garderober. 

Badrum
Snyggt badrum med snygg färgskala på kakel och klinker. Badrumsutrustningen består av tvättställ med tillhörande underskåp, toalett samt dusch med glasvägg. I badrummet finns även tvättmaskin, torktumlare, en praktisk arbetsbänk och väggskåp.

Förråd
Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett rymligt förråd som ligger precis utanför lägenhetsentrén.