BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Sörskogen

Taggsvampsvägen 20

  • 5 rum och kök
  • 149 kvm
  • Såld
  • 3038
  • 918
  • 8108
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen till salu! 
Barnfamiljens dröm! 
Välkommen till ett stort rymligt radhus i lugnt barnvänligt område helt utan genomfartstrafik. Huset har en totalyta om hela ca 175 kvm, 149 kvm boarea och 26 kvm biarea fördelat på två plan plus souterrängplan, 5 rum och kök. Sörskogen består av 270 radhus uppe på en höjd fördelat på tre gator där samtliga gator har en ”egen” lekplats. P-plats finns i garagelänga men det finns också möjlighet att anlägga en P-plats på tomten på samma sätt som en del grannar har gjort. Det är lagom avstånd till områdets tre lekplatser samt förskolan som också ligger i området. Det är också bekvämt gångavstånd till närmaste grundskola. Bussens ändhållplats är i området och det är bara ett par minuters promenad från huset finns natursköna Orlångens naturreservat.

Entréplan
När ni kliver in i huset möts ni först av den ljusa rymliga hallen med bra förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor. I anslutning till hallen finns det trevliga köket. Köket har bra arbetsytor och en matplats stor nog för ca 9 – 10 personer. Innanför köket ligger den ljusa och stilrena tvättstugan. Går ni sedan längre in i huset passerar ni trapprummet och en gästtoalett med wc och handfat på väg till det stora ljusa vardagsrummet. Från vardagsrummet kliver ni ut på en stor balkong där man gärna avnjuter en god middag.

Övre plan
Går ni upp en trappa från entréplanet så finner ni ett stort master bedroom. På övre plan finns också ytterligare två bra sovrum samt ett ljust trevligt badrum. Utrustningen i badrummet består av wc, stort handfat med kommod, dusch och badkar. I trapprummet finns det flertalet garderober för bra förvaring.

Souterrängplan
Går man sedan längst ner i huset så finns där ett större rum om ca 20 kvm och utgång till altanen. Rummet passar alldeles utmärkt till gillestuga eller kanske ett rum för den äldre junioren som uppskattar att vara lite för sig själv. Det är bara fantasin som begränsar.
Längst ner i huset finns också toalett med wc och handfat samt två bra förråd. Det större förrådet är just nu fördelat på en hobbyhörna och förvaring, mest förvaring. I det mindre förrådet har en bastu. Här finns det tillgång till både varmt och kallt vatten samt golvbrunn.

Tomt
Precis utanför entrén finns en liten trevlig uteplats som är ett perfekt ställe att avnjuta frukosten varma sommardagar eller varför inte ha en skön stund efter jobbet en solig eftermiddag!

Övrigt
Fiber och Comhems grundutbud ingår i samfällighetsavgiften.
Det finns en lokal (Byalagsstugan) i samfällighetens regi som man kan hyra för t.ex. barnkalas.
Då området ligger på en höjd och är lätt kuperat finns det bara med pulkabackar i området för barn i alla åldrar.

Detta superfina radhus måste ni uppleva på plats!