BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 80, 1tr

  • 4 rum och kök
  • 100 kvm
  • 6.425.000 kr / Såld
  • 3946
  • 107
  • 18091
Värdera din bostad

Beskrivning

Kontakta mäklare för snabbare visning. Nu finns chansen att köpa denna fantastiskt fina och välplanerade 4a på Kvarnholmen. När man sett bostaden och dess utmärkta läge så förstår man hur lyxigt man faktiskt kan bo.

Unik 4.a med optimal planlösning i hörnläge, stora och öppna rum samt fina materialval. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in finns vardagsrummet som erbjuder mycket generösa ytor och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med större soffgrupper och annat möblemang om så önskas.  

Från vardagsrummet når man den stora och härliga balkongen. Här får man plats med utegrupp, odlingsmöjligheter och grill. 

Köket i bostaden är mycket stilrent med släta luckor i ljus kulör och mörk bänkskiva. Köksutrustningen består utav kyl och frys, integrerad diskmaskin, spishäll/ugn och en inbyggd mikro. Mycket bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Stor matplats för hela familjen intill fönstret.

Bostaden har tre mycket rymliga sovrum där man enkelt får plats med dubbelsängar och annat möblemang om så önskas. 

Det första badrummet når man från hallen och är utrustat med wc, dusch, handfat med förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra arbetsytor och förvaring i överskåp. Bostadens andra badrum är också väl tilltaget med wc, dusch samt handfat.

Varmt välkommen på visning!

 

- Exklusiv och toppmodern bostad i ett härligt läge.

- Stora och öppna rum med härligt ljusinsläpp.

- Två stora badrum

- Förskolor, lekplatser och vackra promenadvägar precis utanför bostaden.

- Direkt närhet till alla bekvämligheter samt kommunikationer in till City med buss 12 minuter till Slussen och pendelbåt till Nybroplan och Djurgården.

- Bostaden är registrerad som 96 kvm boarea samt 4 kvm biarea.