BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 48, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 86.5 kvm
  • Såld
  • 3425
  • 52
  • 5442
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en toppfin, ljus och trivsam pärla i populära Hammarby sjöstad. Lägenheten är en optimalt planerad 4:a och har mycket funktion på sina 87 kvm. Planlösningen är allt annan än klassisk och överraskar på ett positivt sätt, resultatet är otroligt lyckat. Lägenheten är genomgående med fönster åt två väderstreck och en stor sällskapsyta som är öppen mot köket och matplatsen. Tre rymliga sovrum gör att alla får sitt egna utrymme. Badrum med tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen lite enklare. En stor balkong med trevlig vy över föreningens lummiga innergård. Stämningen känns tidlös, stilren, enkel och genomtänkt. I avgiften ingår både vatten,värme, förråd, kabel-tv och bredband! Fastigheten byggdes under 2008 och är i utmärkt skick - här är det bara att flytta in!

Lägenheten disponeras enligt följande:

I hallen slås ni direkt av ljuset som flödar in från flertalet fönsterpartier och hallen upplevs som luftig och inbjudande med flera möjligheter. Direkt in till vänster finns god plats för avhängningsmöjligheter.

Rakt fram från hallen ligger badrummet. Känslan är lyxig när man kliver in här, allt är så välplanerat och alla detaljer är så genomtänkta. För att underlätta vardagsbestyren finns det både tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta och skåp ovan. I badrummet finns också en wc, spegel, kommod och dusch.

I anslutning till hallen finner du två bra sovrum in till höger. Rummen är stora nog att rymma en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti som vetter mot gården. Från ena rummet når du också lägenhetens rymliga balkong med utsikt över föreningens lummiga innergård. Balkongen rymmer både möbler, växter och grillen.

Det tredje sovrummet ligger på andra sidan lägenheten med anslutning till vardagsrummet. Detta är ett stort rum med fem garderober. Här finns det bra med plats för dubbelsäng, skrivbord, garderober och annat som man kan önska sig.

Vardagsrum och kök har en social och öppen planlösning, precis som man önskar. Rummet är trivsamt med ljusinsläpp från många fönster. Här finns gott om plats för möblering av soffgrupp med tillhörande soffbord. Ett matbord för flera får med fördel även plats här.

Modernt och ljust kök i vinkel med goda arbetsytor och goda förvaringsutrymmen. Här vill man gärna bjuda in till fest då alla blir involverade i matlagningen. Stilren köksinredning med släta och vita låd- och skåpsluckor. Vitvarorna i köket består av en kyl och frys i fullhöjd, spis, diskmaskin, ugn och inbyggd mikrovågsugn.

Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd.