BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal

Utkiksbacken 30

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • 5.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Här på mysiga Ormberget i Gröndal bland kulturhistoriskt värdefulla sekelskifteshus med prunkande trädgårdar och grönska i en härligt lantlig miljö finns områdets kanske mest ikoniska och välkända hus, Villa Utsikten. Huset är beläget längst upp på Utkiksbacken och har med sin utmärkande och vackra lökkupol på taket blivit ett bekant inslag i Stockholms Stadsbild.

I huset erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva en fantastisk sekelskiftestvåa som är smakfullt renoverad, har en fungerande kakelugn och ett helt otroligt ljusinsläpp och magisk sjöutsikt mot Mälarens glittrande vatten.

I trädgården finns en gemensam uteplats som har ett helt oslagbart läge med härlig eftermiddag-och kvällssol där du kan duka upp till mysiga middagar under sommarmånaderna. Om du blir sugen på ett dopp tar du bara trapporna ned till klippor och badbryggor nedanför berget. Här lever du i en egen oas med villakänsla med Gröndals småstadskaraktär en bit ner från backen med butiker, matställen, spårvagn och bussar.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den generösa takhöjden, genomgående höga fönster, öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och den makalösa utsikten i bakgrunden.

Vidare finner du ett modernt kök med exklusiv vinkyl och bra arbetsytor. Rogivande sovrum med flera garderober. Vardagsrum med fungerande kakelugn med utgång till balkong. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Praktisk hall med plats för bra förvaring. 

Stabil och välskött förening med parkeringsplatser framför huset.

Välkommen på visning!