BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Inteckningsvägen 83, vån 3/3

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 5404
  • 337
  • 7097
Värdera din bostad

Beskrivning

HÖGST UPP MED FANTASTISK SOLDRÄNKT BALKONG!

- Balkong i insynsskyddat läge med milsvid utsikt över trädkronor
- Eftermiddag & kvällssol på balkongen
- Härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck
- Snyggt renoverat kök
- Väl tilltaget vardagsrum
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Helkaklat badrum med badkar
- Renoverade ytskikt med genomgående vackra golv
- Mycket bra förvaringsmöjligheter
- LÅG avgift
- Förening med stora renoveringar bakom sig
- Nära till mataffärer, restauranger och caféer
- Ett stenkast från T-bana (röda linjen, station Hägerstensåsen)
- Promenadavstånd till Telefonplan, fina naturstråk och Mälaren

Varmt välkomna till denna vackra tvåa med magisk balkong i populära Hägerstensåsen. Bostaden erbjuder ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och generös takhöjd om ca 2,7m. Vidare erbjuds en rymlig balkong i insynsskyddat läge med vacker utsikt över grönskande trädkrononor. På balkongen kan solen avnjutas större delen av dagen och kvällen. Lägenheten har flertalet vackra originaldetaljer bevarade samtidigt som bostaden varsamt renoverats med hög modern standard. Ytorna i lägenheten är mycket väldisponerade och det stilrena välutrustade köket har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Maskinell utrustning i form av gasspis, elugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. I bostaden finns ett ljust och luftigt vardagsrum samt sovrum med plats för dubbelsäng. Vidare finns en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter genom tre garderober samt ett helkaklat badrum från stambytet 2007 med badkar. I källarplan finns ett rymligt förråd.

Stabil förening med flertalet stora renoveringar bakom sig och mycket god ekonomi. Föreningen har en tvättstuga (belägen i samma port), cykelrum samt 8 parkeringsplatser. Belåningsgraden är nere på 7 344 kr/kvm enligt årsredovisningen för 2020.

Trivsamt och centralt läge endast ett stenkast från Hägerstensåsens T-bana och centrum med ICA, buss samt flera restauranger och övrig service i direkt närhet. Inom kort promenadavstånd nås Telefonplan med flertalet busslinjer, restauranger, gym och Klättercentret. Gångavstånd till Mälaren med vackra promenadstråk och badmöjligheter.