BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö C

Älvsjö Stationsgata 2A

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 3592
  • 528
  • 3611
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna nyproducerade och smakfullt inredda lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och sovrummet. Lägenheten har en stor uteplats där man i lugn och ro kan njuta av sommaren. Generösa fönsterytor i två väderstreck i kombination med den genomgående planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. 

HALL
Välkomnande hall med ett snyggt och praktiskt instegsklinkers. Här finns mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av två garderober (den ena garderoben är inredd som städskåp). Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum stora fönsterpartier och gott om möblerbar yta. Den halvöppna planlösningen mot köket resulterar i trevliga sällskapsytor. Den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum gör att ett bord går att duka upp för 10 personer. Justerbara persienner i vardagsrum och kök finns och lämnas kvar. 

KÖK
Påkostat och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Den delvis öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro, spishäll samt en spisfläkt. Sober spotlightsbelysning och fint vitt kakel ovan bänkytor ger köket det lilla extra.

SOVRUM
Rofyllt sovrum med lugnt läge mot föreningens trevliga gård. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns en mycket bra garderobsvägg. Från sovrummet når man även lägenhetens härliga uteplats. Persienner finns. 

UTEPLATS
Underbar uteplats som under sommarhalvåret suddar ut gränsen mellan ute och inne. På uteplatsen finns gott plats för en rejäl sittgrupp och en massa blommor.

BADRUM
Snyggt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv i vitt. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch med duschväggar i glas. I badrummet finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.

ÖVRIGT
Ypperligt läge i Älvsjö, populärt och eftertraktat.
Ett boende i tiden som är energisnålt med sunda materialval och bra inneklimat. 
Påkostade materialval som fönsterbänkar i kalksten och fina ekparkettgolv.
Goda förvaringsmöjligheter. 

Uteplatsen är inte upplåten med bostadsrätt utan annan slags nyttjanderätt.