BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 7, 12tr

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 4635
  • 284
  • 3520
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett attraktivt och ostört läge ligger denna smakfulla och verkligen perfekt planerade 2:a med 15 kvm stor balkong i bästa solläge.

Bostaden är högt belägen med optimal disponerad med generösa fönster som ger rikligt med ljusinsläpp och lummig utsikt. Här finns även en stor balkong med skjutbara glaspartier i soligt syd/väst-läge med plats för såväl matbord som loungemöbler som man med fördel kan njuta av solen och samtidigt skymta över stans takåsar i bakgrunden. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Kök och badrum är välutrustade och smakfulla med påkostade och tilltalande materialval. Väggarna är målade med ljusa nyanser och på golvet ligger ett vackert ekparkettgolv, allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. 

På Sjövikshöjden har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer, service, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På ca 5 minuters promenad når ni Årstabergs pendeltågsstation samt tvärbana. Nära porten går även buss 145 och 160 som tar en till Liljeholmens C och in andra riktningen mot Älvsjö station och Gullmarsplan. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum mot lugn innergård. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp  Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong - Extra rum på 15 kvm
Från vardagsrummet når man en stor solig balkong om 15kvm som via öppningsbara glaspartier blir en som en naturlig förlängning av vardagsrummet. Balkongen ligger med bästa syd/väst-läge som medför sol hela eftermiddagen och solnedgången under sommaren. Balkongen har öppningsbara glaspartier som gör att man med fördel kan njuta av balkongen nästan året om. Här kan ni njuta av sena sommarkvällar ostört på första parkett och blicka ut över Stockholms takåsar i bakgrunden. Balkongens storlek gör att den kan nyttjas med matbord, loungedel eller solsängar. Välj själv hur du vill njuta av solen. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Stilrent vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor med vitt kakel ovanför. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, häll, rostfri spisfläkt, ugn och inbyggd mikrovågsugn.

Sovrum- Rogivande och rymligt
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Rummet ligger i ostört läge med generösa fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp och fri utsikt över gården. Förvaringen är perfekt med rymliga garderober med skjutdörrar och inredd med elfasystem. Här ryms säsongens alla kläder. 

Badrum - Stilrent 
Stilfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av spegelskåp, toalett,  tvättställ med tillhörande underskåp samt en himladusch med duschvägg i glas. I badrummet finns även en tvättmaskin med praktisk bänkyta med förvaring ovanför. 

Hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en rymlig garderob. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.