BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sickla Kanalgata 14, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 68.5 kvm
  • Såld
  • 5554
  • 443
  • 5091
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till detta drömboende med första parkett invid Hammarby sjö! Stor balkong om ca 15 kvm i absolut bästa sydvästläge med sjöutsikt mot Stockholms innerstad. Här kan du njuta av solen i stort sett hela dagen för att se den fantastiska solnedgången över vattnet. 

En mycket smart planerad 2:a med stora fönsterpartier och ett härligt ljusinsläpp. Hallen är välkomnande med bra förvaring bakom skjutdörrsgarderoberna och redan när man stiger in genom ytterdörren möts man av det stora ljusinsläppet från vardagsrummet. Genomgående ekparkett i hela lägenheten. Ett stort vardagsrum med plats för större möblemang, här kan man sitta i soffan och blicka ut över sjön. Från vardagsrummet har man access till den terrassliknande balkongen som går längs med hela lägenheten och gott om plats för både loungemöbler och matbord. Balkongen ligger i absolut bästa sydvästläge med sol från morgon till kväll. 

Köket är stort och luftigt med gott om förvaringsutrymme samt alla faciliteter som behövs så som kyl/ frys, diskmaskin, gasspis samt inbyggd ugn och micro. Matplats invid burspråket som vetter mot Sickla kanalgata och här möblerar du enkelt med ett matbord som rymmer minst 6 - 8 personer. Ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och en fantastisk utsikt mot sjön. Från sovrummet når man den stora klädkammaren med gott om förvaring. Finns även möjligheter att göra om detta till ett sovrum/ kontor. Lägg därtill ett helkaklat badrum med golvvärme, duschvägg, vägghängd toalett, spegelvägg med marmorskiva nertill samt tvättsektion med både tvättmaskin och torktumlare och förvaring ovan.

- Sjöutsikt direkt mot Södermalm 
- Stor balkong om ca 15 kvm i sydväst med sol från morgon till kväll

- Genomgående ekparkett
- Golvvärme i badrum
- Generös takhöjd
- Bra förvaring & förråd i källaren 
- Tvättstuga i samma port
- Friköpt tomt dvs brf äger marken
- Bra med service, skolor och kommunikation
- Garage
- Cykelrum
- Festlokal med bastu
- Hobbyrum med pingisbord
- Övernattningslägenhet
- Fina innergårdar
- Planerad tunnelbana ca 2030 vid Lumapark (gångavstånd)

En lägenhet du inte vill missa - varmt välkommen på visning.