BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö C

Älvsjövägen 14

  • 4 rum och kök
  • 97.5 kvm
  • Såld
  • 4263
  • 1118
  • 7377
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris! 
Attraktiv gavelfyra belägen näst högst upp i huset! Här bor du bokstavligen ett stenkast från Älvsjö centrum. Närhet finns också till förskolor, skolor, bra allmänna kommunikationer samt grönområden.

Bostaden har ett högt och ljust läge. Eftermiddagssolen strömmar in genom kök- och vardagsrumsfönstren. För den som önskar en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum så går väggen däremellan att ta ned. Nuvarande ägare har låtit bygga till den väggen. De tre sovrummen är samtliga i bra storlek. Från det största sovrummet nås den stora balkongen. Att balkongen är inglasad gör att den går att nyttja i princip året runt.Trevligt läge med utsikt över föreningens grönskande innergård. Förutom ett stort badrum så finns det en extra gästtoalett som underlättar vardagen för familjen. 

Området är i ett expansivt. För mer information om vad och var det planeras att byggas vänligen besök: https://vaxer.stockholm/omraden/alvsjo/

Hall 
Hallen är alldeles lagom stor och är utrustad med två garderober och en hatthylla. För de kläder och prylar som inte ryms i garderoberna så kommer källarförrådet till användning. På golven i samtliga rum, utom badrum och gästtoalett, ligger en enhetlig parkett.

Sovrum 1
I anslutning till hallen nås det här ljusa sovrummet. Rummet ligger utan insyn och med utsikt över grönskande träd. En trevlig detalj är klädkammaren som nås från det här rummet.

Badrum 
Stort badrum med fönster!. Färgskalan på kakel och klinker går i vitt. Längs ena väggen finns en arbetsbänk, tvättmaskin samt väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med handfat med kommod, spegel, WC, handdukstork och dusch med glasvägg.

Gästtoalett 
Att bostaden har en gästtoalett underlättar vardagen för familjen! Här finns handfat, spegel och WC.

Sovrum 2 
Underbart sovrum med utgång till den inglasade balkongen! Ostört läge med utsikt över balkongen och den trevliga innergården. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och en byrå. Längs ena väggen finns tre garderober.

Balkong 
Från ena sovrummet nås den underbara balkongen som är rymlig och har ett rofyllt läge. Från balkongen har du utsikt över föreningens trevliga innergård. Plats finns för en utemöbel eller ett matbord med stolar och självklart en massa blommor. 
Att balkongen är inglasad gör att den går att nytta i princip året runt!

Kök
Köket är riktigt ljust och trivsamt med vita släta köksluckor och vitt kakel. Väggarna är målade i en härlig ljusgul nyans.  Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, hällspis och integrerad diskmaskin. 
I köket finns utrymme för att duka upp ett matbord för många middagsgäster. Trevligt fönsterparti med utsikt över grönskan utanför. Väggen mellan kök och vardagsrum går att ta ned för den som önskar en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Se alternativ planritning.

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med fönsterpartier i två väderstreck. Här finns gott om plats för en stor soffa, läsfåtölj, bokhyllor, tv-möbel och en matmöbel. 
För den som föredrar en öppen planlösning så går vägg mellan vardagsrum och kök att ta ned.

Sovrum 3 
I anslutning till vardagsrummet ligger bostadens tredje sovrum. Även det här sovrummet är i bra storlek och har plats för säng, nattduksbord och skrivbord.