BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Solberga Ängsväg 15 1tr

  • 2.5 rum och kök
  • 56.5 kvm
  • Såld
  • 3348
  • 334
  • 2740
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ytterst välplanerade och fina lägenhet vars verkligt väldisponerade ytor bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Bara att flytta in och njuta direkt! Bostaden ligger inbäddad i grönskande omgivningar i centrala Älvsjö, och med minimal insyn och sol under hela dagen och mot kvällen får man en ljus och trivsam känsla. En rymlig och lummig balkong erbjuder trädkojkänsla och blir ett extra rum att njuta av med plats för avkoppling och odlingar. Balkong och vardagsrum ligger verkligen i perfekt sydvästläge och krokar finns för hängmatta och hängstol – soldyrkaren kan njuta till fullo! 

Här möts man av en social planlösning med god balans mellan umgängesytorna och de mer privata rummen. Köket är i fint skick och smart planerat med en social öppning mot vardagsrummet. Fint skick genomgående och i kombination med den utmärkta planlösningen finns en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

Brf HSB Kupan är en väl fungerande kollektiv bostadsrättsförening med människor i alla åldrar. Att bo i Kupan betyder många nya möjligheter för socialt umgänge – som ger ett tryggt boende! Till exempel får du många nya grannar och kompisar till barnen och har tillgång till stora ytor så som lek- och motionsrum, gym, bastu, ungdomsrum, verkstad, keramik- och målarrum, gästrum, med mera. Föreningen har en mysig trädgård med äppelträd, hängmatta och berså, två terrasser och många aktiviteter för den som vill, såsom yoga, målar- och keramikkurs, cirkelträning, fredagsmys med sällskapsspel och barnbio, danceoke m.m. 

Du slipper laga middag under veckans alla vardagar om du väljer att äta i den stora gemensamma matsalen, där det även ordnas julbord, påsk-, lucia och nyårsfirande m.m. Matsalen är även tillgänglig om du vill ha kalas eller andra festligheter. Kollektivboendet omfattar vissa skyldigheter, som att du ska delta i arbetet i det gemensamma köket, cirka 4 timmar/månad och annan skötsel av huset, men man får mångdubbelt igen. 

Ända sedan HSB Stockholm byggde Brf Kupan som sitt första kollektivhus 1986 – är detta verkligen ett socialt och unikt boende på många sätt. Ett kollektivboende när det är som bäst! Dessutom med utmärkta kommunikationer (6 minuter från Söder, 10 minuter från City). 

VARDAGSRUM
Ett ljust vardagsrum med hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats med både soffgrupp och matplats. Utgång till balkongen och fönster ut mot kringliggande gårdar i bästa sydvästläge. Ekparkett på golvet, målade väggar. 

KÖK
Ett fint och smart planerat kök, med fokus på matlagning. Ett kök där funktionaliteten står i centrum och allt man behöver finns. Trevlig öppning mot vardagsrummet - socialt och trivsamt helt enkelt. Köksutrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, diskmaskin samt en spisfläkt. 

BADRUM
Ett utmärkt badrum med kakel och klinker. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ samt dusch, handukstork. Badrumsskåp med god förvaring. Tvättmaskin lämnas ej. 

SOVRUM 1 & 2
Två rofyllda sovrum, det ena med fönster mot balkong och lummig grönska. I det större sovrummet finns plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Suverän garderobsvägg. Ett mindre sovrum som passar perfekt som arbets-, hobby- eller barnrum. Eller kanske som klädkammare/förråd. 

HALL
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av garderober och hyllor.