BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Rosenlundsgatan 32C

  • 5 rum och kök
  • 114 kvm
  • Såld
  • 3729
  • 830
  • 3578
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva ett riktigt drömboende i populära Tobaksmonopolet! Här får ni en genomtänkt och ljus 5a på välplanerade 114 kvm med hörnläge och en social och öppen planlösning. Inte bara en balkong utan två stycken stora balkonger i sydöstligt läge. Lägenheten har även två rymliga badrum och fyra välplanerade sovrum. Sammantaget är detta ett inflyttningsklart hem för hela familjen där alla får gott om plats med ett toppenläge på Södermalm ett stenkast från Mariatorget!

Här bor ni med samtliga bekvämligheter i modern fastighet från 2015 med stor hiss, direkt access till garage och en stor härlig och privat barnvänlig innergård. Med en generös takhöjd om ca 2.60 m vilket skapar rymd och flera stora fönsterpartier i fil får ni ett fantastiskt fint ljusinsläpp från två väderstreck. Väl inne i lägenheten möts ni av ett modernt och välplanerat hem med påkostade materialval. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger ovanligt stora sällskapsytor och den sociala samlingspunkten blir den trevliga köksön som ligger centralt placerad i lägenheten.

Tre välplanerade och rofyllda sovrum mot tyst återvändsgränd utanför och ytterligare ett som ligger mot gatan som lämpar sig väl som hemmakontor, gästrum eller barnrum. Ett fräscht sällskapskök med otroliga förvaringsutrymmen och arbetsytor. Vardagsrummet har plats för många gäster med både större matsalsgrupp och soffgrupp utan problem. Vardagsrummet går att dela av och skapa ytterligare ett sovrum, (se alternativ planlösning) om man har det behovet. Dessutom får ni två helkaklade badrum varav ett med badkar, tvättmaskin och torktumlare. De rymliga balkongerna har ett härligt sydöstligt läge vilket innebär sol större delen av dagen och bjuder in till umgänge under sköna sommarkvällar!

Här bor du bokstavligen nära till allt som söder har att erbjuda; shopping, närservice, restauranger, kommunikationer, grönområden, förskolor, skolor. Södra station ligger ett stenkast bort, i närheten finns omtyckta och mysiga Mariatorget, Tantolunden med fin natur och grönområden, Årstaviken med strövområden och badplats. Närheten till såväl city, natur, restauranger, parker och vatten gör detta till ett oslagbart boende med livskvalitet.

- Välplanerad 5a i populära Tobaksmonopolet - inflyttningsklart hem med plats för hela familjen!
- Nyproduktionens bekvämligheter modernt, fräscht och med stor hiss vilket ger er direkt access till garage i huset.
- Två stora balkonger i sydöstligt läge mot grönskande omgivningar och lugn återvändsgränd.
- Två fina badrum varav ett med badkar och egen tvättstuga och ett med dusch.
- Fyra välplanerade sovrum som inrymmer säng och förvaringsmöbler utan problem.
- Gott om platsbyggda förvaringslösningar i samtliga rum.
- Stilrent kök och badrum med all komfort och vitvaror av hög kvalitet.
- Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd, garagemöjlighet och trevlig gemensam innergård.
- Beläget med närhet till det bästa Södermalm har att erbjuda av natur och nöjen direkt utanför porten.
- Utmärkta kommunikationer med både tunnelbana (Mariatorget), bussar (4an m.fl), pendeltåg (Södra station) inom någon minuts promenad från lägenheten.