BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby Slott-Älvsjö

Tosterövägen 9

  • 3 rum och kök
  • 69.5 kvm
  • Såld
  • 3632
  • 306
  • 1359
Värdera din bostad

Beskrivning

En riktigt underbar och välplanerad 3:a om 69,5 kvm väntar här! Bostaden har många fina detaljer såsom en sober färgsättning, vacker originalparkett i vardagsrum och fönsterbrädor i sten. Sociala ytor tack vare öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås balkongen som stoltserar med ett soligt läge och vacker utsikt över Örbys villakvarter. Lägenheten har nyligen ommålats och är i mycket gott skick.

Lugnt och fint område med mycket grönska. Vackra Örby Slottspark, med nyrenoverad plaskdamm, ligger endast ett stenkast bort. Mycket bra kommunikationer med bussar till flera knutpunkter samt promenad och cykelavstånd till Älvsjö station med pendeltåg. Belägen i stor gammal HSB-förening. Mycket välskött med låg belåning och där man äger marken.

Välkommen på visning!

Hall
Välkomnande hall med bra plats för ytterkläder samt förvaring i inbyggd garderob och möjlighet till hatthylla eller mindre fristående garderob. 

Vardagsrum och kök
Stort och luftigt vardagsrum som ligger mot köket med en öppen planlösning. Fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och glasad balkongdörr. Den öppna planlösningen bjuder verkligen in till umgänge. Ljusa väggar och vackert ekparkettgolv med fiskbensmönster. Vardagsrumsdelen inrymmer rejäl soffgrupp. En stor matplatsdel får man plats med mellan kök och vardagsrum. Balkongen ligger i söderläge, vilket resulterar i härliga soltimmar under dagen.

Det fina köket är hjärtat i lägenheten och detta är något speciellt. Mycket bra arbetsytor har man också! Maskinell utrustning i form av inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll, diskmaskin samt kyl & frys.

Sovrum 1
Mysigt och rogivande sovrum i avskilt läge. Fönster ut mot lugn gata. Master bedroom där dubbelsäng, sängbord och skrivbord inryms. Plats för massor av förvaring i intilligande klädkammare.

Sovrum 2
Ingång från hall till sovrum som är väl anpassat som barnrum eller arbetsrum. Säng, skrivbord och extra garderob får man plats med här. Sovrummen ligger på vardera sida om badrummet.

Badrum
Välplanerat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv i ljusa färgtoner. Här har man badkar, WC, handfat med spegelskåp ovan samt handdukstork på väggen. Praktisk tvättpelare direkt när man kommer in i badrummet.