BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Storsjövägen 46

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 8646
  • 263
  • 7358
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden 
Varmt välkomna till Storsjövägen 46 och till en av Årstas lägst belånade föreningar. Här ges möjlighet att förvärva en välplanerad tvåa med insynsskyddad balkong belägen i västläge och lummig utsikt. 

Välkomnande och rymlig hall med ljusa väggar. I hallen finns garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Från hallen når du bostadens lättmöblerade vardagsrum med utrymme för soffgrupp, matplats och/eller övrigt önskat möblemang. Från vardagsrummet nås utgång till rymlig balkong med västläge. I rummet erbjuds parkettgolv i original och vita väggar. Väldisponerat originalkök utrustat med kombinerad kyl/frys, skafferi och gasspis. I bostadens sovrum finns plats för dubbelsäng. I sovrummet finns dessutom originalgarderober med överskåp som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Fräscht och stambytt badrum utrustat med badkar, handfat och wc. Ljusinsläpp från badrumsfönster. En kort promenad från bostaden ligger Årstaberg, Årstaskolan, Årsta Centrum med affärer och restauranger samt kommunikationer som på bara några få minuter tar dig till bla Gullmarsplan.

- Tvättstuga och cykelrum 1 trappa ned
- Vackra materialval
- Låg belåning
- Två källarförråd
- Bra förvaring
- Balkong i västläge
- Stora fönsterpartier
- Vackra ljusinflöden
- Mysig gård
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

Allmänt om Årsta
På Storsjövägen bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat och bara ca 500 meter ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Årstafältet som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.