BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Lorensbergsgatan 3, 6 tr

  • 1 rum och kök
  • 25.4 kvm
  • Såld
  • 8439
  • 152
  • 3755
Värdera din bostad

Beskrivning

På lugn återvändsgränd med bästa läge i Hornstull finner ni en perfekt planerad etta med fantastisk utsikt över Pålsundet och Långholmen helt insynsskyddat. Här bor ni högt upp över träkronorna och blickar ut över Stockholm. Föreningen har mycket god ekonomi!

Otroligt välplanerade kvadratmeter samt med en liten mysig balkong som rymmer två sittplatser. Generös takhöjd vilket skapar rymd samt vackra spröjsade balkongdörrar som skänker charm till resten av lägenheten. Lägenheten har en smart loftsäng som frigör yta för möblering av tex soffgrupp. Invid loftsängen finns plats för garderober. Köket är stilrent med gott om förvaring bakom vita köksluckor. Här finns platsbyggd bardel invid köket samt maskinell utrustning så som kyl med frysfack, ugn, diskho, fläkt och spis. Fräscht och helkaklat badrum som är utrustat med wc, handfat, spegelskåp, handdukstork och dusch. Välkomnande hall med gott om plats för skoförvaring, avhängning för ytterkläder samt förvaring i garderob.

På Lorensbergsgatan bor ni lugnt med närhet till Långholmen och Söder Mälarstrand, med fina promenadstråk och badstränder. Runt knuten har ni pulsen vid Hornstull med restauranger, caféer och storstadspuls. Fastigheten ligger på en mycket lugn del av Hornstull, men med närhet till såväl tunnelbana som buss.

Varmt välkomna på visning!

- Insynsfri utsikt över Pålsundskanalen vatten och Långholmens natur
- 20-tals charm
- Välplanerade kvadratmeter där allt man önskar av en etta ryms
- Lugn återvändsgata med pulsen runt hörnet
- Brf med extremt god ekonomi och flera tillgångar såsom hyreslokaler och eget garage
- Utmärkta kommunikationer med Hornstull i direkt närhet med restauranger, kommunikationer och service