BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Mickelsbergsvägen 126

  • 6 rum och kök
  • 116 kvm
  • Såld
  • 2210
Värdera din bostad

Beskrivning

Efter 18 år är det nu dags för en ny familj att ta över det här underbara kedjehuset i två plan med en totalyta om 136 kvm, sovrum och två badrum! Huset har ett idylliskt läge i populära Fruängen med närhet till förskolor, skolor, kommunikationer och serviceutbud! I närheten finns förutom Fruängen centrum även populära Långbro Park med Långbro värdshus och det trevliga caféet Bakfickan. För den motionsintresserade finns Älvsjöskogen med upplysta motionsspår och vintertid plogade skidspår. Under varma sommardagar är Långsjön ett bra alternativ för den som vill bada.

Det fina tegelhuset som är byggt 1966 är riktigt välplanerat och ger ett gott första intryck. Husets framsida erbjuder en liten plan gräsmatta som inramas av grönska. Entréplanet består av en hall, ett badrum och tre sovrum varav ett med en klädkammare. Samtliga sovrum är i bra storlek. Badrummet på entréplan renoverades år 2016 och är bl.a utrustat med golvvärme.

En trappa upp nås ett sovrum, det andra badrummet, kök, vardagsrum och tvättstuga. Det trevliga köket har gott om skåpförvaring och avställningsytor. Här finns också plats för ett matbord som går att duka upp för 6-8 personer. Högt och fritt läge utan någon insyn. Vardagsrummet är stort med plats för både soffa och en matmöbel. Här finns också en värmande kamin att elda i regniga och kalla dagar. Från vardagsrummet nås den underbara trädgården. Dubbeldörrarna leder först ut till en trädäckad altan med plats för både en loungegrupp och en matböbel, den ena delen har ett tak där man kan ta skydd vid regnskurar. Där altanen tar slut tar gräsmattan vid. Tomten har ett riktigt bra och ostört läge med perfekta soltimmar! Trädgården är uppvuxen och har gott om planteringar. Det finns ett stort förråd i anslutning till trädgården. 

Stort vindsutrymme för förvaring finns.
Garageplats ingår i samfällighetsavgiften.