BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björkhagen

Ystadsvägen 117

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 4197
  • 15
  • 1757
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad lägenhet med radhuskänsla. Stenbelagd och insynsskyddad uteplats, omgiven av prunkande grönska. Omtyckt förening med god ekonomi som har innergårdar med växthus, odlingslotter och P-platser. Det finns även en festlokal, övernattningsrum och bastu.

Hall
Välkomnande hall med avhängning för ytterkläder via en hatthylla. På golvet ligger praktiskt klinkergolv som övergår till parkettgolv längre in i lägenheten. I angränsning till hallen finns ett städskåp samt det fräscha badrummet. 

Vardagsrum
Vidare kommer du in i det rymliga och luftiga vardagsrummet med två fönster varav det ena i vinkel, vilket ger ett fint ljusinsläpp över de tapetserade väggarna och parkettgolvet. Här ryms både soffgrupp och matsalsmöbel. Från vardagsrummet finns utgången till den mysiga uteplatsen. 

Uteplats
Stenbelagd och insynsskyddad uteplats direkt i anslutning till vardagsrummet. Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. Här finns utrymme för både utemöbler och plantering av favoritkryddorna. Eller varför inte odla tomater till sommarens sallad? Börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjud in till mysigt häng på kvällen i goda vänners lag. 

Arbetskök
Kvadratsmart arbetskök med gott om förvaring i köksskåp med vita luckor. Vitt kakel ovanför diskbänken. Det finns spis, spisfläkt och kyl/frys. Väl tilltagna arbetsytor samt fönster mot uteplatsen. 

Sovrum
Sovrummet som nås från köket, har ett lugnt läge mot föreningens gård. Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Det finns en väggfast garderob för förvaring. Tapetserade väggar och plastmatta.

Badrum
Fräscht badrum med vitkaklade väggar. Vacker klinker i grön nyans som löper vidare upp på en av väggarna, vilket ger en fin dynamik. Golvvärme, dusch, handfat, badrumsspegel och badrumsskåp. Förberett för tvättmaskin.