BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Malgomajvägen 16

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 5184
  • 558
  • 1378
Värdera din bostad

Beskrivning

** Balkong i bästa solläge – utsikt mot Skälderviksparken **
Optimalt planerad funkislägenhet med balkong och genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Här bor man verkligen rogivande, tyst och insynsskyddat mellan en lågtrafikerad återvändsgata och en underbar parkmiljö. I hemmet finns flertalet tidstypiska detaljer från byggåret bevarade som holländskt mönstrat parkettgolv i ek, fönsterbänkar i natursten och klassiskt platsbyggda garderober med överskåp. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär.

Attraktiv boendemiljö invid vackra Skälderviksparken & Storängsparken
Malgomajvägen med sitt centrala men ändå naturnära läge lämnar inget att önska - Här bor man i staden med trendiga caféer och restauranger men ändå nära naturen med lummiga parker, skog och vatten. Inom ett par hundra meter ligger underbara Årstaskogen och ca 8 minuters promenad bort når man Mälarens glittrande vatten. Varför inte börja dagen med en motionsrunda på fina skogsstigar och avsluta med ett skönt dopp i Mälaren. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt med ypperliga kommunikationer där tvärbana, pendeltåg och bussar nås på ett par minuters promenad.

Generellt om lägenheten

Balkong – Soligt sydvästläge
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Balkongen ligger i bästa solläge med fri utsikt över Skälderviksparkens lummiga omgivning med dess vackra damm i förgrunden. På balkongen som har sol från morgon till sen kväll finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av sommaren. Föreningen kommer under 2022 att installera eluttag på balkongerna.

Kök – Väldisponerat & hemtrevligt
Rymligt och hemtrevligt kök med gott om förvarings- och avställningsytor. I köket finns en stor härlig matplats trevligt placerad vid kökets fönster som vetter mot en trevlig och lugn återvändsgata. Köksutrustningen består kyl/frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. Vitt kakel ovan bänkytor.

Vardagsrum – Representativt
Fint vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och accessen till lägenhetens soliga balkong. Rummets stora fönsterparti har en djup vacker fönsterbänk i natursten vilket skapar en perfekt plats för en behaglig loungedel. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner där det finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. 

Sovrum – Rogivande
Trevligt sovrum med ett lugnt parkläge. I rummet finns gott om plats för både dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Här finns även mycket bra förvaring i form av en bevarad platsbyggd garderobsvägg med överskåp. Sovrummet har fint 1-stavs parkettgolv och behaglig golvvärme.

Stilrent badrum - med fönster
Väldisponerat badrum med helkaklade väggar och ett fint fönster som ger vackert ljusinsläpp. Badrumsutrustningen består av dusch, toalett, handfat, badrumsskåp samt en tvättmaskin.

Hall – Välkomnande
Välkomnande hall med snyggt 1-stavs parkettgolv och golvvärme. I hallen finns bra med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här finns även mycket bra förvaring i form av en platsbyggd dubbelgarderob samt ytterligare en inbyggd garderob. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Dubbla förråd
Till lägenheten hör nyttjanderätten till två förråd, ett större och ett mindre.

Övrigt
Det finns hederliga gamla sopnedkast i trapphusen.