BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollarevägen 12b

  • 6 rum och kök
  • 142 kvm
  • 10.495.000 kr pris
  • 8422
  • 166
  • 5098
Värdera din bostad

Beskrivning

En småskalig miljö i storslagna Tollare.

Lovehusen i Tollare plockar upp tidlösa kvaliteter och fångar samtidigt möjligheten att skapa något nytt. I Tollare är förutsättningarna exceptionella. Naturen är storslagen. Utsikten milsvid och vattnet glittrande. Husen ramar in allt detta och vänder rum samt funktionerna mot naturen. Samtidigt vill vi att husen ska vara förankrade i det lokala samhället. En del av en levande skärgårdsstad och en utmärkt utgångspunkt både för arbetslivet i staden och friluftslivet i skärgården.

Bostäder av vår tid

Rena linjer, hållbara naturmaterial, unika detaljer. Förutsättningarna att sätta sin egen prägel och forma sitt drömhem är perfekta i arkitekt Love Arbéns nya iteration av Lovehusen. Ett helt eget kvarter där utformningen av husen ramar in utsikterna och insidans möjligheter talar till familjens behov. De 13 parhusen i Tollare är omgivna av skog och hav, klippor och naturreservat, men de är också en del av ett väletablerat område med service, skolor och snabba kommunikationer till innerstan.

Stora fönsterpartier, uteplatser och takterasser ger utsikt över Lännerstasundet och Mårtens holme, samtidigt som höga träd och skogspartier bäddar in kvarteret i en egen oas. Det blir sedan att addera det som naturen inte kan leverera, hem som öppnar upp sig lika mycket som de ger skydd.

Tillträde planerat till Q2-Q3 2023

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Småhus - Bostadsrätt. 6 rum och kök varav 5 sovrum. Lägenhetsnummer 21. Föreningen Brf Lovehusen Tollare.

Byggnadssätt

Fönster: 3glas.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 10.495.000 kr pris. Månadsavgift 5 221 kr (vatten och en parkeringsplats ingår).

Driftskostnad

Totalt 1 708 kr/mån (20 500 kr/år) varav Värme 542 kr/mån, El 417 kr/mån, Försäkring 250 kr/mån, Övrigt 500 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade. Posten övrigt avser TV/Bredband.

Lovehusen är den kvalitativa utvecklaren som är stor nog att fokusera på kunden, men liten nog att vara personlig och kreativ i arkitekturen. På unika platser sammanförs Love Arbéns arkitektur med tradition av småhus tillverkade i Sverige. Vi tänker på miljön och vill att våra kunder ska omge sig med hållbara material. Därför bygger vi hem som speglar den filosofin.

Tillträde ca Q2-Q3 2023!

 

Områdesbeskrivning

I Nacka växer skärgårdsstaden Tollare expansivt fram och här har man bevarat anor från 1400-talet som ska göra sig påminda i den moderna vardagen. Tollare är ett fantastiskt område där både naturen, vattnet och storstan är i fokus. Området började bebyggas under 2012 och fortsätter kontinuerligt att växa med allt från små ytsmarta lägenheter till stora takvåningar och friliggande hus med unik arkitektur. Tollare förväntas vara färdigbyggt under 2020 och beräknas då försett drygt 1 100 familjer med nya unika hem. Här finns någonting för alla åldrar - familjeliv och egentid, jobb och fritid samt natur och storstad.

I området finns bageri, gym, mindre livsmedelsbutik samt Tollares nyöppnade kvarterskrog, Bruket, nere vid vattnet. I närområdet finns ytterligare butiker, restauranger och närservice lättillgänglig. För den som önskar större shopping finns bland annat Nacka Forum med 150 butiker, caféer och restauranger inom räckhåll, samt Sickla Köpkvarter och Orminge Centrum. 

Flertalet förskolor och skolor finns i närheten. På fritiden finns många olika aktiviteter för barnen, allt från naturliv till idrotter av olika slag.