BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långsjö

Myrvägen 16

  • 8 rum och kök
  • 196 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en stor välskött villa i ett av Älvsjös bästa lägen! 

Här får man känslan av att bo på landet, men når ändå stadens centrum inom ca 30 minuter. Älvsjös naturreservat ligger bokstavligen runt knuten med elbelyst motionsspår, plogade skidspår, på vintern, grillplatser, rikt djur/växtliv och utsiktsberg samt goda bär- och svampgömmor.

Själva villan är på hela 8 rum och kök med en boarea på 196 kvm och en biarea på 22 kvm samt ett vidbyggt tvåbilsgarage.
Här finner ni en mycket väl omhändertagen villa.

Entréplan: Det man först möts av när man kliver in i villan är en stor, ljus och rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor. 
I anslutning till hallen finns en stor gillestuga med öppen spis för mysiga stunder. 
På entréplan finns också två bra sovrum, en toalett med wc, handfat och dusch samt bastu och ett hobbyrum som passar alldeles utmärkt till t ex ett gym. Ja, det är bara fantasin som begränsar. På entréplanet finner ni också en välutrustad tvättstuga och ett rymligt förråd.

Övre plan: Går man trappan upp från den rymliga hallen kommer man först till ett riktig stort och ljust vardagsrum med fönster i hela tre vädersträck. Här finns det bra med plats för en soffgrupp med TV-möbel, matsalsgrupp och även en stor läshörna. Från vardagsrummet finns en utgång till en stor trädäckad altan. För den som behöver ytterligare ett rum så är vardagsrummet tillräckligt stort för att kunna delas av.
Intill vardagsrummet ligger det stilrena köket. I köket är det bra arbetsytor och en rymlig matplats för 6 – 8 personer. Också här är det en utgång till den stora trädäckade altanen så det är lätt att duka ut för både frukost och middag. Utrustningen i köket består av induktionshäll, ugn, diskmaskin, kyl och frys samt mikrovågsugn och inbyggd kaffemaskin.
På övre plan finns också master bedroom (sovrum 1) med ingång till en walk-in closet. 
Här finns också ett rymligt badrum och ytterligare två bra sovrum.

Parkering: På fastigheten finns parkeringsplats för hela fem bilar, två i ett dubbelgarage, två på uppfarten och ytterligare en p-plats för en bil.

Tomten: På framsidan av huset är i princip varje kvadratmeter genomtänkt och planerad. Det är asfalterad uppfart, snygg trappa i granit och fint stensatta gångar. Planteringarna är lättskötta. Då huset ligger högt är det ingen insyn från gatan. 
På husets baksida finns närmast huset en stor trädäckad altan. Tomten sluttar lite uppåt och har så gott som ingen insyn. Här finns också en övre mysig liten trädäckad uteplats. Det är fina planteringar i sluttningen och en läcker belysning av några stora träd.
Här vill man gärna tillbringa lediga stunder.

Övrigt: 
- Det finns larm i huset.
- Fiber installerat 2015.
- Det finns bra förvaringsmöjligheter på vinden.


Varma sommardagar tar man gärna cykeln till Långbro Park och stannar för en fika på det mysiga trädgårdscaféet Bakfickan eller en lunch på Långbro Värdshus. Ytterligare guldkorn i närheten är caféet Fru Marias Bak, restaurangen Aloë med två Michelinstjärnor samt restaurangen Rinos Bodega.

För den som vill bada, eller åka skridskor vintertid, så finns Långsjön nära. Älvsjö är ett populärt område för alla åldrar. För de allra minsta finns populära förskolor och skolor, lekplatser, mountainbikebana och skatebana.

Flera mataffärer finns också i området, bland annat Ica på Svartlösavägen som dessutom har en deli med fullständiga rättigheter.

Som boende här har du bara någon minuts promenad till buss 144 som trafikerar Fruängen-Älvsjö-Gullmarsplan. Buss 141 och 163 finns också i närheten.

Denna villa måste upplevas på plats.