BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stora Mellansjö

Ågestavägen 198

  • 4 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 10062
  • 311
  • 3974
Värdera din bostad

Beskrivning

Söker du den perfekta radhuskänslan, närhet till natur, fri utsikt över ängar och vatten men samtidigt med närhet till stadens puls? Då kan du sluta leta nu! Varmt välkommen till Ågestavägen 198 och denna perfekt planerade fyra. Lägenheten är belägen i markplan med nyttjanderätten till en fantastisk uteplats i söderläge på baksidan och en mysig veranda med morgonsol på framsidan. De tre sovrummen är väldisponerade, lättmöblerade och smart belägna. I hjärtat av lägenheten finns de stora sociala ytorna med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till uteplatsen. Här är ytskikten målade och golvet nylagt 2022. Köket är rymligt med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter i stilrena köksskåp. Mellan kök och vardagsrum finns plats för stort matbord.

Uteplatsen är en dröm! Den är belägen mot föreningens lugna och inhägnade gräsmatta med fria ytor och en fantastisk utsikt. På uteplatsen finns gott om plats för både loungedel och matbord. Perfekt för härliga grillkvällar i goda vänners sällskap. Detta hem erbjuder både badrum och toalett. Det finns flertalet garderober och i anslutning till entré finns ett förråd. Varje lägenhet har en parkeringsplats att nyttja och utanför fastigheten går både kollektivtrafik till Farsta Strand där både tunnelbana och pendeltåg avgår.

De boende i föreningen har en fin sammanhållning och på gården finns bl.a äppelträd, rabarber, gungor och studsmatta. Ekonomin är stabil och huset välskött. Det äger dessutom marken. Missa inte denna visning, välkommen!

Underbara uteplatser
Mycket välplanerad
Fri utsikt mot grönskaBadrum och toalett
Genomgående golv
Stilrena materialval
Stora sociala ytor
Öppen planlösning
Stabil förening
Flertalet skolor och förskolor
Badplatser
Fantastisk natur