BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fredriksdalsgatan 11, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 93.5 kvm
  • Såld
  • 20480
  • 224
  • 4186
Värdera din bostad

Beskrivning

Attraktiv och ljus hörnfyra i en Svanenmärkt fastighet som präglas av ett starkt miljötänk med omsorgsfulla materialval. Lägenheten är 93,5 kvm med en öppen härlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Från de sociala ytorna når du den stora balkongen om ca 10 kvm med frontläge mot Hammarby sjö i nordvästläge med eftermiddags - och kvällssol.

Välkomnande hall där du möts av stilrena och praktiska klinkers i grå ton som sedan övergår till vitpigmenteras askparkett som är genomgående i hela lägenheten med vitmålade väggar. Praktisk förvaringsmöjlighet bakom platsbyggda garderober. I direkt anslutning ligger även Gäst-WC och två av tre sovrum.

Påkostat och välutrustat kök från Marbodal med klassiskt släta gråa skåpsluckor med Bricmate som bryter av, snyggt och väldigt praktiskt. Lägg därtill en köksö som ger både mer förvaringsmöjligheter men extra arbetsyta. Den maskinella utrustningen kommer från Siemens och består av: hel kyl/frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt mikrovågsugn. Utdragbar fläkt från Franke.

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök inbjuder till socialt umgänge, vare sig det är en mysig hemmakväll på tu man hand eller en festlig måltid i goda vänners lag. Tack vare hörnläget med stora fönsterpartier i två väderstreck känns det otroligt ljust och luftigt. Vardagsrummet blir en naturlig förlängning av köket. Gott om plats för både soffmöblemang, matbord och naturligtvis plats för Tv:n. Härifrån når du även den fantastiska balkongen om ca 10kvm med frontläge mot Hammarby Sjö med skärgårdskänsla med alla dess båtar som guppar förbi, samtidigt med Södermalms citypuls alldeles runt hörnet.

Badrummet är rymligt och helkaklat i tidlösa färger med golvvärme. Här finns en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare (Siemens) samt arbetsbänk ovan med förvaringsskåp. Ytterligare förvaring i form av kommod och spegelskåp ovan. Dessutom handdukstork och infällbar duschvägg i glas.

Master Bedroom ligger avsides med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Dessutom tillgång till rymlig och inredd Walk-In-Closet. Här kan man njuta av samma fantastiska utsikt över Hammarby sjö och Södermalm.

De andra två sovrum ligger i anslutning till entrén, perfekt barnrum och/eller arbetsrum som man önskar. Plats finns för både säng och garderob, dessutom med kanalglimt från bägge.

Gäst-WC ligger i direkt anslutning till entrén, även denna helkaklad. Här finns WC-stol, handfat med spegel ovan.

Sammanfattningsvis en mycket tilltalande och unik hörnfyra med ett attraktivt läge alldeles invid kajen med utsikt över Hammarby Sjö och dess båtliv nedan. Vill man bo exklusivt med skärgårdskänsla och samtidigt har stadens puls en armslängd (mindre än 5min till Skanstull) ifrån är detta något man absolut inte bör missa.