BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ormkärr - Hagsätra

Olshammarsgatan 54 3tr

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 2524
  • 256
  • 2155
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen välplanerade lägenhet med välutnyttjade ytor som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Ett utmärkt skick så det är bara att flytta in, en härlig balkong som blir ett extra rum att njuta på för familj och vänner, bra förening med stora renoveringar gjorda samt barnvänliga grönskande omgivningar - harmoni är ordet!  

Här möts man av en väldisponerad planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Stambytt badrum, renoverade ytor, ett trivsamt kök och generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!  

- välplanerad
- fint skick
- god förvaring
- välskött förening
- barnvänligt område
- närhet t-bana och bussar  

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Vill man ha matbord här så finns även plats för det. Generösa fönster ut mot den grönskande gården och utgång till balkongen. Balkong i grönskande lugnt läge. Ekparkett på golvet. Målade väggar.   

BADRUM
Ett stambytt badrum med kakel och klinker. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ, dusch samt tvättmaskin. Badrumsskåp med förvaring och spegel.   

KÖK
Ett fint och stilrent kök delvis i original med fokus på matlagning och umgänge. Plats för matbord och socialt umgänge, goda arbetsytor och förvaring. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, spis, diskmaskin samt en spisfläkt.

SOVRUM 1 & 2
Två rofyllda sovrum med fönster mot lugn gård. I rummen finns plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns platsbyggd garderob i det ena.

HALL
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter, gott om plats finns för garderober och klädavhängning. Suverän garderobsvägg som får plats med det mesta.   

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.