BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 66, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 4169
  • 37
  • 2332
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Renoverad retropärla med gavelläge
Här bor du i en mycket väldisponerad tvåa högt upp i huset. Mycket genomtänkta materialval och väl tilltagna ytor samt gott om förvaring. En lägenhet för dig som söker det extra så som insynsskydd, hiss och högt läge. Centralt och lummigt belägen trots sitt centrala läge mitt i hjärtat av Årsta. En suveränt disponerad bostad med väldisponerad planlösning och förening med låg belåning. 

- Insynsskyddad
- Mycket gott skick
- Klädkammare
- Gavelläge
- Högt belägen
- Välskött förening
- Vackra materialval
- Rymligt källarförråd
- Bra förvaring
- Balkong i söderläge
- Stora fönsterpartier
- Vackra ljusinflöden

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom en rymlig klädkammare och originalgarderob med överskåp. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Ljusa väggar och ekparkettgolv. Renoverat och uppfräschat originalkök med luckor i grå nyans. Här finns gott om plats för förvaring och väl tilltagna arbetsytor. Maskinellt utrustat med diskmaskin, kombinerad kyl/frys, spis med tillhörande ugn och fläkt. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. I sovrummet finns dessutom möjlighet till garderobsvägg för den som önskar. Rymligt och stambytt badrum. Utrustat med dusch, handfat, wc och förvaring. Förberett för tvättmaskin. Missa inte möjligheten!

Allmänt om Årstavägen

På Årstavägen bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat och bara ca 700 meter ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Valla torg som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.