BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasasatan - Odenplan

Kungstensgatan 44

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett av Vasastans bästa områden finns nu möjlighet att förvärva en ljus och bra planerad 2:a med stor balkong, väl tilltagna fönsterpartier, i ett lugnt och ostört läge ett stenkast från Odenplan, Observatorielunden och Vasaparken. Här bor du i en välskött föreningen med låga avgifter, goda intäkter samt 30 garageplatser. Utanför porten finner du omtyckta restauranger, mysiga cafeér, bagerier och grönområden.

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla med generösa ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier som skapar ett härligt och trivsamt boende.

Vidare finner du rogivande rum i tidlösa färger och material. Välkomnande entré med goda förvaringsmöjligheter, rymligt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier. Modernt kök med goda avställningsytor utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll, kyl/frys. Balkongen erbjuder gott om plats för att umgås och blir ett extra utrymme under sommarmånaderna. Ett harmoniska sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet är helkaklat med dusch och golvvärme. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

- Låg avgift!
- Synnerligen populär adress intill Odenplan, Observatorielunden och Vasaparken
- Optimal planlösning
- Stor balkong
- Rogivande sovrum
- Härliga ljusinsläpp genom stora fönsterpartier
- Stabil och välskött förening med goda intäkter
- Garage och gym i samma hus
- Helkaklat badrum
- Lunga kvarter nära city
- Nära utmärkta kommunikationer