BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Slätbaksvägen 13, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 44.5 kvm
  • Såld
  • 4131
  • 251
  • 4036
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Här bor du i en Årstapärla utan dess like. En väldisponerad tvåa om 44,5 kvm med ett brett utbud av original och smakfulla materialval. En lägenhet för dig som ställer höga krav på den tidtypiska arkitekturen, utsikt mot lummigt skogsområde och helt utan insyn. En suveränt disponerad bostad med klockrent läge i solid förening.

- Välbevarat original
- Klockrent läge
- Gavelläge
- Välskött förening
- Närhet till Globen
- Balkong söderläge
- Insynsskyddad
- Stora fönsterpartier
- Generöst ljusinsläpp

- Cykelavstånd till Södermalm

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen erbjuds plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns även originalgarderober med överskåp. När du väl går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rummet kan enkelt möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Från vardagsrummet nås södervänd balkong belägen mot lummigt skogsområde. Varsamt renoverat originalkök med tidtypiska färger och anpassade ytsikt. Här finns gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med diskmaskin, kyl/frys och spis. Ett kök som tar dig tillbaka till 40-talseran där du kan utöka dina kulinariska färdigheter. Insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng. Stambytt och helkaklat badrum utrustat med badkar, wc, handfat och ljusinsläpp från badrumsfönster. Denna lägenhet erbjuder dig att ställa höga krav på praktiska förvaringslösningar, bevarat original, läge och material.

Balkong i söderläge - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong med sol under dag och eftermiddag. Här kan du njuta av en sen lunch i solen för att sedan sitta kvar till middagen för att njuta av eftermiddagssolen.