BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 89

  • 2 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 5127
  • 985
  • 2249
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset, med fritt läge ligger denna charmiga lägenhet med balkong. Optimal planlösning med möjlighet till att göra om till en 3:a. Fantastisk förening med låg avgift.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall med säkerhetsdörr som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor. Ljusa färger på väggar och fint golv. 

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av vackra fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang, här kommer man även ut till lägenhetens balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket. 

Solig balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol på förmiddagen finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Kök – Praktiskt och funktionellt
Stort kök som har mycket god förvaring bakom köksluckor(ny laminat) och köksskåp, praktiska arbetsytor med kakel ovanför bänkytan. Köksutrustningen består av kyl/ frys, diskmaskin, nyspis(oanvänd), spisfläkt och ugn. Köket har en matplatsdel för 4-6 personer. Ljusa färger på väggar och fint ny lagt klinkergolv. 

Sovrum – Stort med perfekt rikligt med förvaring utrymme
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsytor.

Badrum & WC  
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt och stilfullt badrum med hela kaklade väggar och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av wc, kommod med spegel samt bubbelbadkar.

Lägenheten kan enkelt göras om till en 3:a och disponeras som sådan.