BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Tallkrogen

Hägervägen 29

  • 4 rum och kök
  • 95 kvm
  • Såld
  • 6701
  • 921
  • 4450
Värdera din bostad

Beskrivning

Jag säger bara WOW! Här har ni generös fyra redo att fyllas med stora drömmar och målmedvetna planer. Här möter du ett större liv på ett lätt sätt! Hmm...Får man säga att det allra bästa med lägenheten finns utanför den? I det här fallet: ja! Från vardagsrummet har du direkt access via balkongen till en helt egen tomt på ca 100 kvm. Smidigt att ändra planerna och duka ute när sommarkvällen är villig. Staketet gör att du kan låta dörren stå öppen utan att vara rädd för rymningsförsök från småttingar med spring i benen. Alltså, kan ni förstå hur mysigt och lyxigt det här är:) Och med tanke på att det endast är fem min till tunnelbanan blir det ett hållbart val för en enkel vardag. Så snart du varit här, kommer du vara såld direkt!

Det första man tänker på när man kliver in i hallen är hur ljus den är, trots att den inte har ett enda fönster. Men ljuset kommer från alla rum och ger en riktigt trevlig känsla. Precis vid entrén skulle det vara bra med en toalett? Och ser man på, när du tar tag i första bästa dörrhandtag så har du den på armlängds avstånd. I en stor lägenhet som detta är det skönt med två toaletter. En stressig torsdagsmorgon är det värt hur mycket som helst. Från hallen når du alltså även det stora badrummet. Ett fullfjädrat badrum med både badkar och dusch, toalett samt handfat. Tvättmaskinen redo precis när du behöver, utan bokning. Hänga får du göra på balkongen på morgonen så är det torrt när du kommer hem.

Vardagsrummet ligger in till vänster. Här finns det plats för det man vill ha, det vill säga en rejäl hängsoffa där man kan slänga sig raklång och låta Netflix rensa skallen efter en körig dag på jobbet, eller en hård dag i skolbänken. Nuvarande ägare har valt att ha både frukostbord i köket och större matbord i vardagsrummet. Nämen ser man på, utgången till balkongen finns även här. Smidigt att ställa löparskor och stövlar här ute ifall de inte riktigt är rumsrena. Skulle sommarregnet vilja göra en framstöt så har du tak över huvudet dessutom.

Köket är fantastiskt fint med en matplats där familjen kan mötas, stötas och blötas, och prata om allt som hänt stora och små under dagen. Här har ni ett kök där riset aldrig klibbar på golvet, pastan aldrig kokar över och prinskorvarna aldrig skinnspricker. Nåja, hoppas kan man alltid! Fundera både länge och väl på vilket bord du ska välja, för här kan du välja både runt och fyrkantigt.

Sovrummet närmast vardagsrummet är tillräckligt stort för att rymma både de ena och de andra. Den som är liten och leksugen har alla möjligheter, det är stort nog för både kullerbyttor och pysselplats. Skönt att det finns fransk balkong så att man kan öppna upp och få både ljus och luft!

Det stora sovrummet är föredömligt rymligt. Om du känner att du behöver och vill så går det finfint att ställa in ytterligare garderober. Men annars räcker det säkert med den garderobsväggen som finns idag och så är det ju skönt att hålla det luftigt som nu, eller hur? Fint ljusinsläpp från fransk balkong samt fönster, i två väderstreck.

Det tredje sovrummet ligger vägg i vägg, och ju mindre rum desto högre mysfaktor, och detta kommer bli ett rum där stora fantasier vävs även i unga år, var så säker. Rummen kommer säkert att byta funktion många gånger genom åren, och det är helt ok!

Läget i området är mycket trivsamt och samtidigt praktiskt med närhet till allt en familj kan önska. Härifrån har du närhet till både förskola och skola. Det är så nära till ICA alla dagar i veckan att du knappt behöver ta på jackan ens. T-banan ligger också på bekvämt gångavstånd. Hur härligt!?