BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Åmänningevägen 58, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 5347
  • 396
  • 2486
Värdera din bostad

Beskrivning

Exceptionellt välplanerad lägenhet med solig balkong, belägen högst upp i huset. Den är hemtrevlig, ljus och helt utan insyn. Välbevarade och tidstypiska 50-tals detaljer. Perfekt läge, ett stenkast från Tvärbanans station Årstafältet.

Hall
Välkomnande hall med kappavhängning och en garderob som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i. I angränsning till hallen ligger badrummet. 

Kök
Rakt fram ligger det trivsamma arbetsköket som inbjuder till matlagningssällskap. Originalutformning på luckor och lådor ger köket en härlig 50-tals karaktär. Utrustningen består av gasspis, gasugn spisfläkt samt kyl/frys. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Sovrum/matrum
Bredvid köket ligger det ursprungliga matrummet som idag nyttjas som sovrum för minstingen i familjen. Vitmålade väggar och laminatgolv. Det finns en inbyggd garderob för förvaring.

Sovrum
Det andra sovrummet som är rymligt och har plats för både dubbelsäng och övrigt möblemang efter behov. Det finns två stora originalgarderober med tillhörande överskåp samt en fristående garderob som är placerad längs ena väggen som ingår i köpet. Laminatgolv och målade väggar i en ljusblå nyans.

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Genom det stora fönstret skiner solen in över vitmålade väggar och vacker ekparkett i original. Detta blir den naturlig samlingsplatsen för såväl den lilla familjen som den stora bekantskapskretsen. Från vardagsrummet finns utgången till balkongen som har ett sydväst läge. Varför inte ta med sig frukosten ut på balkongen eller avnjut kvällskaffet i skymningen med en filt på ryggen.

Badrum
Fräscht, helkaklat och stambytt badrum med klinkergolv. Det finns badkar, handfat, badrumsskåp och wc