BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Styrbordsgatan 16, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 85.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Brf Sjöstaden 1 är en mycket välskött och populär förening som äger marken och tack vare sina stora lokalintäkter har en trygg ekonomi med låga avgifter. Här bor ni i hjärtat av Sjöstaden med bl.a. Coop och Pressbyrån i fastigheten samt buss och tvärbana runt hörnet. I den låga avgiften ingår kabel-tv, bredband och el!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum

Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna & fransk balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong

Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar känslan av ett eget hus. På balkongen har man förmiddagssol.

Kök med matplats

Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, häll, spisfläkt, samt ugn och micro.

Två bra sovrum

Lägenheten rymmer två bra och möbleringsvänliga sovrum. Ena rummet här gott om förvaring genom garderober. Generösa fönsterytor och en rogivande stämning som för tankarna till ett mysigt hotellrum. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och arbetsbord om så önskas, detta rum vetter mot lugn innergård. De andra sovrummet har även de mycket god möblerbarhet och plats för såväl säng, skrivbord och förvaring.

Klädkammare/arbetsrum

Perfekt för förvaring.

Badrum

Badrummen har helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, toalett med tillhörande underskåp samt en spegel. Här finns även utrymme för klädvård med tvättmaskin.

Hall

I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderobsmodul.