BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 265

  • 2 rum och kök
  • 60.5 kvm
  • Såld
  • 5492
  • 410
  • 3932
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris - kontakta mäklaren för visning! Underbar och välplanerad 2:a på våning 7 med en imponerande utsikt! Här bor du också i en stor och ekonomiskt stabil förening med låg avgift och fastighetsskötare på plats! Det som utmärker bostaden, bortsett från utsikten, är balkongen som har sol från eftermiddag till solnedgång. Tilltalande planlösning och fönsterpartier i två väderstreck! Högt och fritt läge, utan någon insyn. Från samtliga fönster har du en vidsträckt utsikt över omgivningen. Stort vardagsrum med utgång till balkongen, ett otroligt charmigt kök och ett insynsskyddat sovrum väntar bland annat här. I anslutning till köket finns ett allrum som av nuvarande ägare nyttjas som hemmakontor. Badrummet ligger i anslutning till hallen, stambytt och helkaklat. Hallen har charmiga inbyggda garderober. Fler fina detaljer att nämna är att fönsterbrädor i sten finns i alla rum och att originaldörrar finns kvar.

För den som önskar en minitrea kan möjlighet finnas att bygga till ett rum.

Lägenheten är ytskiktsrenoverad för några år sedan med bl.a nya trägolv i kök, sovrum, allrum och hall samt målade tak och väggar i alla rum. Goda förvaringsmöjligheter finns i klädkammaren. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.

Här bor du endast ett stenkast bort till Högdalens centrum med affärer, restauranger, bibliotek, bussar och tunnelbana. Direkt närhet till skola och förskola. Många fina grönområden finns också i närheten.


Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek. I de charmiga originalgarderoberna ryms mycket i klädväg. I hallen finns också plats för en hatthylla. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare. För de ting som inte får plats i bostaden så kommer vindsförrådet och matkällarförrådet till användning.
På första delen av hallgolvet ligger ett snyggt och praktiskt klinker som sedan övergår i ett trägolv.
Här finns en ny säkerhetsdörr installerad av nuvarande ägare.

Sovrum
Till vänster om hallen nås det underbara sovrummet! Härifrån har du milsvid utsikt över omgivningen. Det höga och fria läget gör också rummet insynsskyddat. Bra i storlek med plats för dubbelsäng, nattduksbord och en byrå. Längs ena väggen finns plats för garderober. Dimmer finns här.

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum med bl.a badkar för avkoppling! Här finns också kombinerad tvättmaskin/torktumlare och två badrumsskåp.

Kök
Otroligt charmigt kök med bevarade köksluckor! Luckorna är målade i en snygg grå nyans. Fina detaljer är kryddhyllan, fönsterbrädorna i sten och det lilla fönstret ovanför arbetsbänken. Härifrån har du en fantastisk utsikt över omgivningen som nu är i full grönska. Ett matbord går att duka upp för 4-6 personer.
Kyl/frys är utbytt av nuvarande ägare (ca 4 år).

Allrum
I anslutning till köket finns allrummet som idag nyttjas som ett hemmakontor av nuvarande ägare. Dimmer finns här.

Vardagsrum
Trevligt sällskapsrum med fint ljusinsläpp, magisk utsikt och gott om möblerbar yta. Här finns plats för soffa, TV-möbel, soffbord och en bokhylla. På golvet i vardagsrummet pryder en vacker originalparkett. Dimmer finns här.

Balkong
Från vardagsrummet nås den underbara balkongen med milsvid utsikt och trevliga soltimmar! Här skiner solen från eftermiddag till solnedgång. Plats finns för en utemöbel och en massa blommor och kryddväxter efter säsong. Här kommer många dagar att tillbringas. Balkongdörren är ny.