BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Västgötagatan 21, VÅN3

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 5.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en otroligt fin, välplanerad och ljus lägenhet med stor balkong om ca 10 kvm och ett toppenläge mitt på Södermalm! Ett attraktivt och modernt boende med ett centralt men lugnt läge på Västgötagatan invid Rosenlundsparken. Lägenheten är mycket trivsam och präglas av ett rikligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier och utsikt mot föreningens trevliga innergård. Tillträde omgående möjligt!

Lägenheten har vardagsrum och kök i öppen planlösning och erbjuder härliga sällskapsytor med gott om plats för både paret och singeln - en naturlig umgängesplats både i vardagen och vid festligare tillfällen. Ett komplett hem att kunna flytta in direkt i som passar er med högt ställda krav och samtliga bekvämligheter i huset såsom stor hiss och garagemöjligheter.

Bostadens härliga balkong i östläge erbjuder morgonsol och från det rymliga vardagsrummet når man den stora balkongen om ca 10 kvm med ett lugnt läge mot den grönskande innergården. Möjlighet och möblera upp ordentligt tack vare den generösa ytan. Här får ni genomgående ljusa färgval, ett välutrustat kök samt helkaklat badrum med vikbara duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet och köket inrymmer både soffgrupp och matsalsbord för större sällskap. Köket har gott om ytor, förvaring och samtlig maskinpark med bland annat diskmaskin och genomgående fina vitvaror och stilrena materialval.

Stort rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Lägenheten har välisolerade 3-glas fönster vilket gör det otroligt tyst och lugnt. Välkomnande hall med gott och plats för avhängning. Till lägenheten hör även ett förråd.

Lägenheten är belägen på lugn återvändsgata intill Rosenlundsparken, i mysiga kvarter med närhet till pulsen! Oavsett om du lockas av Söders pulserande nöjesliv, kulturlivet kring Götgatan eller shoppingen i SOFO, finns allt du vill ha strax utanför porten. Utmärkta kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden. Bättre än så här kan det knappast bli för dig som drömmer om livet på Söder! Föreningen har ett eget garage. Direkt utanför porten ligger lummiga Rosenlundsparken som är ett utmärkt rekreationsområde året om. Här är det lätt att trivas med lugnet och samtidigt närheten till puls och nöje!

- Ljus och trivsam 2:a med välplanerade kvadratmetrar och stora fönsterpartier
- Stor balkong om ca 10 kvm med sol stora delar av förmiddagen och utsikt över takåsarna
- Toppfräscha ytskikt med stilrena färg- och materialval
- Helkaklat badrum i ljusa färger med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme
- Kök och vardagsrum, i öppen planlösning, med gott om arbetsyta och samtliga vitvaror
- Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier med en härlig rymd och gott om sällskapsytor
- Trevlig och stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet som har eget garage med direktaccess
- Rofyllt belägen på återvändsgata och intill lummiga Rosenlundsparken, men med puls och nöjen lättillgängligt och nära
- Goda kommunikationer med både Mariatorgets och Medborgarplatsens T-bana, Södra Station med pendeltåg samt flertalet busslinjer endast minuter bort