BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 12, 4tr

  • 4 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 4551
  • 420
  • 2412
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett attraktivt och ostört läge ligger denna tilltalande och perfekt planerade gavellägenhet med härlig fri utsikt över den barnvänliga innergården. Lägenheten har stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen planlösning och utgång till en stor balkong i fint solläge med fri utsikt över lummiga gården. Bostaden har även 3 rymliga sovrum i ostört läge. Generösa fönsterytor i fyra väderstreck i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Förvaringsytorna är verkligen optimala med flertalet garderober och en stor klädkammare.  

Kök och badrum är smakfulla och välutrustade. Väggarna har nymålade med ljusa behagliga nyanser och på golvet ligger ett vackert ekparkettgolv. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata. Här bor man intill skogen i perfekt disponerade ytor med 5 minuter till närmsta tvärbanan eller pendeltåg.

Närområdet är perfekt med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar. 

Lägenheten disponeras enligt följande: 

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt med ljusa väggar. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder mycket goda förvaringsytor via en rymlig inredd garderob. 

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor via en ljus träskiva med vitt kakel ovanför. Goda förvaringsmöjligheter bakom ljusa stilrena skåp. Köksutrustningen består av kyl, frys, häll, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn samt diskmaskin. Här finns matplats för det stora sällskapet intill generöst fönsterparti i gavel som medför härlig fri utsikt.

Balkong - Sommarens räddning
Stor balkong i ostört läge med fint solläge. Här kan man med fördel njuta av solen medan man har fri uppsikt över barnen som leker på den barnvänliga innergården. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum i öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp och fri utsikt över den härliga gården. Här finns mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Härifrån når man även balkongen. 

Sovrum 1 – Stort och rogivande med garderobsvägg
Stor sovrum i ostört läge mot gården. Här finns plats för dubbelsäng och arbetshörna. Mycket goda förvaringsytor med inredd garderobsvägg.   

Sovrum 2 – Rymligt med lummig utsikt
Rymligt rum med plats för både säng, garderober och arbetshörna. Rummet ligger med lugnt läge mot skogen och gården. 

Sovrum 3 –  Lugnt och ostört läge
Ligger i anslutning till sovrum 2 och är perfekt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Här finns plats för både säng och arbetshörna

Badrum 1   Stilfullt & praktiskt 
Smakfullt badrum med golvvärme. Väggarna går i vitt med grått klinker på golvet som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva och extra förvaring ovanför.  

Gäst-wc - Bekvämt
Ligger intill hallen. Ljusa väggar med kaklad fondvägg och på golvet ligger mörkt klinkergolv. Utrustat med handfat och wc. 

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket rymligt källarförråd.

Här trivs man och det är bara att flytta in!