BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Borgargatan 18, 1 tr

  • 1 rum och kök
  • 25.5 kvm
  • Såld
  • 3014
  • 160
  • 3887
Värdera din bostad

Beskrivning

** Möjlig mini 2:a – Intill Hornstulls Torg & Högalidsparken **
Väluttänkta kvadratmetrar som nyttjas på bästa sätt. Ett hem i klassisk 60-talsstil med rymliga sällskapsytor och inbjudande känsla – perfekt för att bjuda in och umgås med gäster. Tre fönster med utsikt mot lummiga Högalidsparken som ger lägenheten en luftig, ljus och lugn känsla – trots att den är mitt i stan. Smart förvaring, stor innergård och välskött förening med låg månadsavgift.

Insynsskyddad sfär mitt i city
Ett tryggt hemmakvarter med tunnelbana och Söders nöjesutbud precis utanför porten. På Hornstulls Torg finns bibliotek, butiker, restauranger och caféer. Zinkensdamm och Mariatorget är bara en kort promenadväg bort. Medan naturen, bad och båtliv finns ännu närmre. 

Generellt om lägenheten 

Flexibilitet – Som mini 2:a 
Tre fönster med morgon- och förmiddagssol som ger ljus och rymd. Men som också gör det enkelt för den som skulle vilja bygga om lägenheten till en funktionell 2:a, se förslag på alternativ planlösning. Flexibelt tillträde. 

Vardagsrum – Hemtrevligt 
Ett socialt vardagsrum för både egentid och gäster – med plats för soffa, soffbord och andra passande möbler. Stort fönster med fönsterbrädor i marmor. 

Sovalkov – Rofyllt 
I anslutning till vardagsrummet finns en rymlig sovalkov med plats för 140-säng. För förvaring finns även här garderob, med skjutdörrar och platsbyggda hyllor.

Kök – Väldisponerat
Välutrustat kök med plats för avlastning och förvaring. Köket har en delvis öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet vilket skapar en öppen social yta. Allt ryms här: kyl och frys, spis med tillhörande ugn och spisfläkt. Klassiskt vitt kakel ovan rostfri bänkyta.

Badrum – Nyrenoverat
Stilrent nyrenoverat badrum med klinkergolv, målade och kaklade väggar. Här finns en ny dusch, duschväggar, spegelvägg, toalett, handdukstork, eluttag, designlampor och tvättställ med underskåp. Förberett för tvättmaskin med vatten, el och avlopp.

Hall – Inbjudande 
En välkomnande hall med mycket förvaring. På golvet ligger ekparkett som löper vidare in i hemmet. I hallen finns tre platsbyggda originalgarderober med överskåp. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd och gemensamma ytor
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett säkert förråd.
Flera tvättstugor och cykelrum finns.