BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Arvodesvägen 8, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 2357
  • 175
  • 2835
Värdera din bostad

Beskrivning

RYMLIG TVÅA HÖGT UPP MED SOLDRÄNKT BALKONG I SÖDERLÄGE!

- Balkong i söderläge med sol större delen av dagen
- Insynsskyddat läge med utsikt mot grönska
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Generös takhöjd om ca 2,7 meter
- Snyggt renoverat kök med diskmaskin
- Renoverade ytskikt med behagliga kulörer
- Helkaklat badrum från stambytet 2012
- Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Perfekt läge med närhet till både buss och tunnelbana

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Hägerstensåsen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd om ca 2,7 meter samt en härlig balkong i soligt söderläge med massor av sol och vacker utsikt mot lummig grönska!

Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Vidare erbjuds ni ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen, i vardagsrummet finns den vackra originalparketten bevarad. Snyggt renoverat kök med goda arbetsytor och gott om plats för matbord, köket är utrustat med diskmaskin, glashäll, ugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. Sovrum i generös storlek med bra förvaringsmöjligheter och ett stilrent helkaklat badrum.

Lägg därtill en stabil förening som äger marken. Med egen uteplats, perfekt för härliga grillkvällar under sommarmånaderna. I källarplan finns förråd till lägenheten, gemensam tvättstuga och cykelrum. Föreningen sänkte avgifterna med 10% under 2021. 

Här bor du i perfekt läge med promenadavstånd till badklipporna i Örnsberg och vackra Vinterviken. Endast 7 minuters promenad till Hägerstensåsens tunnelbana som tar dig till Södermalm på bara 8 minuter. I närheten finns även Telefonplan och Midsommarkransens stora utbud av service, restauranger, caféer och kommunikationer. Ett stenkast bort går också buss 147 som tar dig snabbt till Liljeholmen.