BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Love Almqvists väg 4b, vån 4

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • 3.295.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett charmigt och ljust boende på bästa adress i hjärtat av Kristineberg. Här bor du i attraktiva, lugna kvarter med närhet till både stadspuls, grönska och utmärkta kommunikationer runt hörnet.

Väl inne i lägenheten möts vi av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner vi vackra ytskikt och ursprungsdetaljer med stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Rymligt vardagsrum med goda sällskapsytor, stora fönsterpartier och plats för soffgrupp samt önskad möblering. Ett kök med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vidare finner vi ett rogivande sovrum, kaklat badrum förberett för tvättmaskin samt en välkomnande rymlig hall med gott om plats för avhängning. Perfekt att landa smutsiga matkassar och välkomna gäster i.

Stabil förening med en stor takterrass som är mycket uppskattad. Takterrassen är möblerad sommartid och har en oslagbar utsikt där man kan njuta av härliga dagar och solnedgångar!

Varmt välkommen på visning!

- Bästa adress i populära Kristineberg
- Nyrenoverat kök med lyxiga materialval
- Charmig tvåa med optimal planlösning
- Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Högt upp i huset
- Luftig och välplanerad
- Välskött och stabil förening
- Kristinebergsklipporna runt hörnet
- Nära till både city och vackra naturområden
- Härliga promenad/joggingstråk runt hela Kungsholmen
- Utmärkta kommunikationer