BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Maria Skolgata 77B, VÅN4

  • 4 rum och kök (möjlig 5a)
  • 118 kvm
  • Såld
  • 5205
  • 40
  • 4775
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva ett riktigt drömboende i hjärtat av Södermalm! Genomtänkt och ljus 4a (möjlig 5a) högt upp i fastigheten på våning 4. Här får ni välplanerade 118 kvm med genomgående planlösning, stor balkong i fritt och högt söderläge, generös takhöjd om ca 2.60 m och påkostade materialval, ett stenkast från Mariatorget. Här bor ni med samtliga bekvämligheter i modern fastighet från 2015 med stor hiss, direkt access till garage och en stor härlig barnvänlig innergård.

Väl inne i lägenheten möts du av ett inflyttningsklart, modernt och välplanerat hem i toppskick med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ovanligt stora sällskapsytor. Flera stora fönsterpartier i två väderstreck innebär generösa ljusinsläpp som tillsammans med ljusa och moderna ytskikt skapar en unik och härlig känsla.

Lägenheten har tre rymliga och rofyllda sovrum mot tyst återvändsgata, ett toppfräscht sällskapskök med perfekt utrymme för många gäster, ett stort vardagsrum som går att dela av med ytterligare ett sovrum, (se alternativ planlösning), två helkaklade badrum varav ett med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Den rymliga balkongen har ett härligt söderläge med sol större delen av dagen och bjuder in till umgänge under sköna sommarkvällar!

Här bor du bokstavligen nära till allt som söder har att erbjuda; shopping, närservice, restauranger, kommunikationer, grönområden, förskolor, skolor. Södra station ligger ett stenkast bort, i närheten finns omtyckta och mysiga Mariatorget, Tantolunden med fin natur och grönområden, Årstaviken med strövområden och badplats. Närheten till såväl city, natur, restauranger, parker och vatten gör detta till ett oslagbart boende med livskvalitet.

- Välplanerad 4a (möjlig 5a) i populära Tobaksmonopolet med toppläge i huset högt upp på våning 4.
- Stora fönsterpartier i fil och åt två väderstreck med härlig fri utsikt mot lugn innergård och tyst gata.
- Nyproduktionens bekvämligheter med stor hiss och direkt access till garage i huset.
- Rakt söderläge på balkongen vilket innebär sol från morgon till sen eftermiddag.
- Inbyggda garderober som inrymmer gott om förvaring i hall och sovrum och stor klädkammare.
- Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd och gott om allmänna utrymmen.
- Stilrent kök och badrum med all komfort och vitvaror av hög kvalitet.
- Beläget med närhet till det bästa Södermalm har att erbjuda av natur och nöjen direkt utanför porten.
- Utmärkta kommunikationer med både tunnelbana (Mariatorget), bussar (4an m.fl), pendeltåg (Södra station) inom någon minuts promenad från lägenheten.