BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Borensvägen 34

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • 2.375.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Varmt välkommen till ett ljust och trivsamt boende med optimal planlösning om 2 ROK på 43 kvadrat! Här bor du i attraktiva och lugna kvarter i hjärtat av populära Årsta. Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla med högt i tak (ca. 2,70 m) som tillsammans med stora fönsterpartier, generösa sällskapsytor och bra förvaringsmöjligheter skapar ett hem att trivas i! Flera fina originaldetaljer är bevarade så som parkettgolv, garderober, fönsterbänkar i kolmårdsmarmor och charmiga beslag. Nära bra kommunikationer, city och direkt närhet till grönområden. Bli inte förvånad om du ser ett rådjur stryka förbi köksfönstret när du kokar ditt morgonkaffe!

Rumsbeskrivning
Hall
Här finns en precis lagom stor hall med goda avhängningsmöjligheter och tre stora originalgarderober med överskåp. Målat klinkergolv i ljusgrått och målade (2018) väggar. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Stort sällskapsrum med plats för både matplats för 4-6 personer och större soffgrupp och tv-möbel. Vitmålade väggar (2018) och parkettgolv i original samt charmiga fönsterbänkar i kolmårdsmarmor. 

Kök
Modernt och renoverat kök med bra förvaring och goda arbetsytor. Trevligt fönster ut mot grönska. Vita köksluckor, vitt kakel ovan ekbänkskiva och rostfri bänkskiva med diskho. Maskinellt utrustning: Induktionsspis (2021), kyl/frys och fläkt.  Förberett med eluttag för diskmaskin. Gasen i denna lägenhet är igenpluggad men det finns möjlighet att gå tillbaka till gasspis om man önskar det då föreningen inte har några planer på att avveckla den (5/5 2022).

Sovrum
Rogivande och rymligt sovrum med plats för säng, sängmöbel och förvaring. Målade väggar i fin nyans och parkettgolv i original.

Badrum
Stambytt badrum från1999-2001. Helkaklat badrum i vitt och ljusgrått med dusch, wc, handdukstork, handfat samt spegelskåp. 

- Ljus och välplanerad 2:a
- Originaldetaljer och ca. 2,70 i takhöjd
- Generösa sällskapsytor
- Fönster i två väderstreck
- Optimal planlösning
- Välskött och stambytt fastighet och stabil Brf
- Insynskyddat läge, sovrum och kök vetter mot mysigt skogsområde.
- Nära utmärkta kommunikationer såsom buss, tvärbana, och pendeltåg.
- Cykla till Södermalm på 10 min.
- Årstaskogen och Årstaviken runt hörnet
- Årsta torg och Gullmarsplan på några minuters gångavstånd 

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre.Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.