BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

sleipnervägen 91

  • 4 rum och kök
  • 90.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt läge nära det mesta - Välplanerad och fin 4:a med stor inglasad balkong med utsikt över parkområde

Härlig solig inglasad balkong i syd/sydöst blir ett extrarum där du kan avnjuta balkongliv redan tidigt på våren och långt in på hösten. När det blir alltför kallt utan kan du krypa ned i bubbelbadkaret i det ena badrummet. I grannhuset finns förskolan på parkområdet och ICA nära hittar du endast 100 meter från porten. För större shopping tar det endast fem minuter att gå till Haninge centrum med stort utbud av service. Pendeltåg/bussar når du likaså på ca 5 minuter. Även Vikingaskolan når du på ca fem minuter och är du sugen på sport och simning mm ligger Torvallaområdet på ca tio minuters promenadavstånd.

Ljus välkomnande entréhall med rejäla ytor för kläder och skor. I taket på entréhallen och vardagsrummet finns spots inbyggda i taket. Mörkare laminatgolv i entréhall, sovrum, inre hall och vardagsrummet. Från vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen. 

Köket är rejält med mycket plats fört matlagning samt för matbord som rymmer sex personer. Kakel på väggarna i köksdelen och vitmålade väggar i matbordsdelen. Stora grå klinkerplattor på golvet i köket. Mahognyfärgad träinredning, rostfri ugn med häll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Kylen har vattendispenser för att alltid ha kallt och gott dricksvatten. Två fönster i köket.

Två helkaklade badrum, bägge med klinkergolv. I det ena finner du ett bubbelbadkar, WC, Handfat i kommod, badrumsskåp. I det andra har Tvättmaskin och torktumlare installerats men här finns även dusch och handfat i kommod och badrumsspegel. Tvättmaskinen/torktumlaren har tagit platsen för WC-stolen men vill du hellre ha WC även i badrum 2 bör du kunna återställa. Föreningen har utmärkta tvättstugor om du tar bort tvättmaskin/torktumlare.

Tre sovrum - ett större och två mindre.  

Det finns gott om förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna i både hall och sovrum. Källarförråd ingår.

Förutom den tilltalande insidan bor du även med närhet till det mesta såsom butiker och shopping, förskola, skola, kommunikationer samt Rudans naturreservat med både utomhusgym, badplats, elljusspår och mycket mer.!

Här bor du på andra våningen av fyra mitt i Handen som är centralorten i Haninge kommun, Sveriges största skärgårdskommun. Förutom vacker natur i Tyresta nationalpark, skärgården och Rudans friluftsområde finns även väl tilltagna shopping och serviceutbud i Handen Centrum, Port 73 samt ICA Maxi.

 

- Rymlig lägenhet med två badrum inkl tvättmaskin och torktumlare

- Stor inglasad balkong i syd/sydöst med utsikt över parkområde

- Ett badrum med bubbelbadkar

- Matbutik och Förskola inom 100 meter från porten

- Nära övriga skolor, förskolor, service och kommunikationer

- Trivsamt område