BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Bäckvägen 149, vån 2

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 2725
  • 146
  • 3634
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKERT RENOVERAD ETTA HÖGT UPP I HUSET!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade 1,5a i populära Hägerstensåsen! Här erbjuds ett hem i insynsskyddat läge med ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Lägenheten har fantastisk utsikt över den grönskande innergården.

Lägenheten har omsorgsfullt renoverats med känsla för stil och finness. Modernt kök med vitt kakel och gott om förvaring. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, fläkt och spis med ugn.

Allrummet är generöst i storlek med plats för både soffgrupp, matgrupp och övrigt möblemang. I sovalkoven finns plats för dubbelsäng eller sovloft. Bostaden har en generös takhöjd om ca 2,70 m och genomgående vackra golv med marmor i hallen och ekparkett i övriga rum samt väggar målade i vitt. Helkaklat badrum från stambytet 2006 och gott om förvaring genom rymlig klädkammare.

Lägg därtill en stabil förening som äger marken med de större renoveringarna bakom sig. Föreningen har en egen uteplats, perfekt för härliga grillkvällar under sommarmånaderna. I källarplan finns två nyrenoverade moderna tvättstugor, övernattningslägenhet och föreningslokal. 

Här bor du i perfekt läge med promenadavstånd till badklipporna i Örnsberg och vackra Vinterviken. Endast 7 minuters promenad till Hägerstensåsens tunnelbana som tar dig till Södermalm på bara 8 minuter. I närheten finns även Telefonplan och Midsommarkransens stora utbud av service, restauranger, caféer och kommunikationer. Ett stenkast bort går också buss 147 som tar dig snabbt till Liljeholmen.

En bostad väl värd att uppleva - Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!