BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut

Garagevägen 32

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 4547
  • 120
  • 2923
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina lägenhet i tre väderstreck högt upp i huset med två balkonger och garage i huset.

Lägenheten som är belägen på 5 trappor i modern fastighet från 2019, har ett stort vardagsrum i gavelläge med öppen planlösning mot ett stiligt fullt utrustat kök, ett generöst master bedroom med plats för dubbelsäng och garderobsvägg, väldisponerat andra sovrum med linneskåp samt ett något mindre sovrum/kontor med egen garderob.

Bostaden har ett stort helkaklat och klinkat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare (Electrolux) och ett badkar, installerat 2020. Det lilla badrummet är även det helkaklat med klinkergolv och innehar en wc med dusch.

Lägenheten är genomgående i väldigt bra skick med smakfulla färg- och materialval. Rikligt ljusinsläpp ges tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av rymd.

De två inglasade balkongerna varav den ena består av unikt utformade 16kvm (V-Formad) och den andra 4,5kvm, ligger i högt söder- respektive västläge med utsikt mot innergård, takåsarna och milsvid utsikt mot det grönskande Nackareservatet.

I Blåsut bor du med ett fantastiskt läge nära storstadens puls med barnvänlig tillgång till dagis & grundskola i området. Till Södermalm tar du dig snabbt och enkelt både med cykel och till fots samtidigt som du har lugnet och härlig natur precis runt hörnet.