BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bergsundsgatan 15, 4 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 10318
  • 988
  • 1722
Värdera din bostad

Beskrivning

** Möjlig 2:a belägen högt upp i huset **
Högt upp i huset med fin utsikt mot Lummiga Lindvallsplan finner ni denna ljusa och fina 20-talslägenhet med stor potential. I bostaden finns bevarad charm från byggåret som fiskbensmöntrade parkettgolv i ek, spegeldörrar, spröjsade fönster med djupa nischer och spanjoletter, fina trägolv, serveringsskåp och hatthylla i original. Här får man en hemtrevlig lägenhet med massor av charm. Underbar boendemiljö nära både vatten, stad och natur. 

Klassiskt 20-talshus
Föreningens vackra hus byggdes 1929 och består av ett hörnhus med innergård. Fastigheten är fint beläget i korsningen Bergsundsgatan/ Lindvallsgatan. Huset är en klassisk 20-talsbyggnad med slätputsad fasad i en orange nyans och med höga spröjsade sexrutade fönster.

Flexibilitet - Som 2 rum och kök
Lägenheten kan enkelt byggas om till en bra och funktionell lägenhet om 2:a, se förslag på alternativa planlösningar. Lägenheten under denna är sedan tidigare ombyggd och för att ta del av resultatet är det bara att klicka på länken nedan. https://www.bosthlm.se/forhandsgranska/1614635

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Underbar atmosfär
Härligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Sovalkov med rumskänsla
Rymlig sovalkov med rumskänsla där det utan problem får plats både dubbelsäng och nattduksbord.

Funkiskök
Hemtrevligt funkiskök med uteluftsventilerat skafferi och dubbla överskåp med skjutdörrar. I köket finns ett tjusigt serveringsskåp i original samt en vacker dörr med glasparti ut mot den inre hallen. Köksutrustningen består av kyl/frys och gasspis med tillhörande ugn. 

Inre möblerbar hall/rum
Perfekt rum för hemmakontoret och här kan man inreda med både skrivbord och läshörna. För förvaring finns en klädkammare.

Välkomnande entréhall
Välkomnande hall där man direkt möts av lägenhetens charm och vackra parkettgolv. Hatthyllan från byggåret ger bra plats för avhängning av ytterkläder.

Badrum - Rymligt och fräscht
Väldisponerat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, toalett, tvättställ, handdukstork samt ett badrumsskåp. Plats finns för tvättmaskin.  

Förråd
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett mycket bra vindsförråd.

Övrigt
Lägenheten är registrerad som en 1 rum och kök i lägenhetsförteckningen.