BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Hägersten

Kristallvägen 4

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 9084
  • 866
  • 2713
Värdera din bostad

Beskrivning

Riktigt trevlig bostad med stor inglasad balkong i västerläge! Lägenheten är i gott skick, byggår 2008/2009, och är ytterst välplanerad.

Runt hörnet finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan och Älvsjö på några få minuter. Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och Älvsjö samt 15 min cykeltur till Hornstull. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack, vårdcentral, bibliotek och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Från Älvsjö station når du Stockholms central på 9 min via pendeltåg.

Som boende här har man nära till det mesta. Café och restauranger finns i närområdet. Fina Solbergaskogen har promenadstråk där du kan träffa både harar, rådjur, ekorrar och hackspettar. Där finns också ett nytt utegym. Populära parkleken Kristallen har allt för de små, inklusive pulkabacke om vintern. Även den nya lekparken Apelsinen och en skateboardpark finns på nära gångavstånd. Nyanlagda Solberga bollplan är en härlig mötesplats med full plan och läktare. Omtyckta förskolor och skolor finns i området. Engelska skolan och utbyggda Kämpetorpsskolan finns intill nya Älvsjöstaden. Västberga handel når man på några minuters promenad och där hittar man det mesta i serviceväg, bl a Systembolag, Stora Coop (inkl post), Gymgrossisten, apotek, Rusta, Jysk, Cykloteket, gym och bensinstation. Det finns också välbyggda cykelbanor som snabbt leder vidare till närliggande delar av Hägersten/Liljeholmen, till Södermalm eller söderut till t ex Västertorps idrotts- och simhall, Kungens Kurva m m.

Området är i ett expansivt skede och fler bostäder planeras att byggas, bl.a längs Folkparksvägen. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm/omraden/solberga/

Hall
Välplanerad och lagom stor hall med plats för hatthylla. Längs ena väggen finns en garderob med skjutdörrar. På golvet i samtliga rum, utom badrum, pryder en enhetlig parkett. 

Badrum 
Smakfullt och rymligt badrum, längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare och vägghängda skåp. Badrummet är vidare utrustat med badkar, WC, handfat med kommod samt badrumsskåp. Golvvärme finns och uppskattas extra mycket under vinterhalvåret.

Kök 
Det smakfulla köket har vita släta luckor som bryter av snyggt mot den mörka bänkskivan. Här kan du duka upp ett matbord för 4 personer. En trevlig detalj är fönsterpartiet med utsikt över grönskan.

Vardagsrum
Den halvöppna planlösningen mot köket resulterar i ett riktigt sällskapsrum. Här finns utrymme för en matmöbel, soffa, bord, tv-möbel och förslagsvis en fåtölj. Från vardagsrummet nås balkongen.

Balkong
Balkongen blir verkligen till ett extrarum under sommarhalvåret. Inglasningen förlänger säsongen ytterligare. Här bjuds du på härliga soltimmar samt utsikt över talltoppar. Plats finns för en utemöbel och en massa växter. Här kommer många dagar att tillbringas.

Sovrum 
I anslutning till köket är bostadens största sovrum beläget. Längs ena väggen finns garderobsförvaring. Rummet har plats för en dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en byrå. Stort fönsterparti med utsikt över grönska. 

Sovrum 
Bostadens andra sovrum är i bra storlek och har plats för säng, nattduksbord och ett skrivbord.