BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Spikskogatan 16, vån 4.

  • 4 rum och kök
  • 94 kvm
  • Såld
  • 4703
  • 422
  • 5254
Värdera din bostad

Beskrivning

* 4:a på 94 kvm
* Högt upp i huset
* Inglasad balkong
* Optimal planlösning
* Stilrena materialval
* Förskola i föreningen
* Stabil förening
* Parker och service i området
* Byggt 2019

 

Varmt välkomna till en ljus och rymlig 4:a till som stoltserar med ett ljust och fint läge!
Attraktivt läge i nya Älvsjö och populära Brf Skattkistan. Ljuset och solen flödar in genom fönsterpartierna vilket i kombination med de ljusa färgvalen resulterar i ett riktigt trivsamt hem. 
Sovrummen är välplanerade och ligger i nära anslutning till badrummet och gäst-WC. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning. Bostaden har även mycket goda förvaringsmöjligheter i samtliga sovrum och även i hallen.

Här bor man vid en återvändsgränd vilket gör området mycket lugnt trots sitt centrala läge. En kort promenad bort nås Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud. Intill torget finns bl.a en välsorterad mataffär, caféer, restauranger, florist, frisör, apotek, vårdcentral och gym. Älvsjö är också en knutpunkt vad gäller kommunala färdmedel, med pendeltåget tar det strax under 10 minuter till Stockholm C.

Flera omtyckta förskolor- och skolor finns i området, intill Älvsjöstaden finns t.ex Engelska skolan. Kämpetorpsskolan håller på att byggas ut. Det byggs också en ny permanent förskola och en ny idrottsplats med två idrottshallar och en 11-spelsplan. För mer information om vad som är planerat för Älvsjöstaden så besök gärna vaxer.stockholm

Vad gäller natur så finns både Solbergaskogen och Älvsjöskogen på nära avstånd. Älvsjöskogen har upplysta motionsspår, på vintern görs spåren i ordning för skidåkning. Varma sommardagar är Långsjön ett bra utflyktsmål.