BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 37, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 6551
  • 619
  • 966
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen saluförs högdalens absolut finaste 2:a belägen högst upp i huset med eftermiddagssol på balkongen, slå dig ned och njut!

Lägenheten har under 2021 låtit sig genomgå en totalrenovering från hall till badrum med exklusiva materialval från Italien, här har inget lämnats åt slumpen. Direkt när du kliver innanför dörren möts du av ett nyinlagt parkettgolvet som gör att hela bostaden upplevs ljus och trivsam. Stig på! Platsbyggd hylla i mörk nyans som omfamnar badrumsdörren med plats för avhängning samt ytterligare förvaring.

Fortsätter du in till höger återfinns köket som får vem som helst att vilja laga mat. Renoverat i ett behagligt mörkt trä från märket Oikos. Stor matplats för upp till 6 personer när vänner och familj är på besök. Bra förvaringsmöjligheter i över samt under skåp med stor arbetsyta via bänkskiva i slittålig kompositsten, stänkskydd i samma vita färg för en snygg finish. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll med ugn, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn samt blandare i mässing.

Vardagsrummet, generöst ljusinsläpp via stort fönsterparti samt utgång till den önskvärda balkongen som vetter mot den grönskan innergården. Här åtnjuts fördrinken i eftermiddagssolen eller varför inte hederlig fika i vårsolen, du bestämmer. Plats för soffgrupp, TV-möbel och annat möblemang om så önskas.

Från vardagsrummet nås det rogivande sovrummet som ligger i svalt läge mot återvändsgata, här sover du ostört i en dubbelsäng. Förvaring via platsbyggda garderober från märket Oikos, kulör som återger en känsla av medvetenhet.

Högdalens absolut finaste badrum återfinns på Harpsundsvägen 37. Här har man byggt ut badrummet vid totalrenoveringen för extra space. Hotellkänsla med ett mörkt, gåtfullt kakel och klinker som gör vardagen till en semester. Frostat fönster för ljusinsläpp. Utrustningen består av dusch med glasvägg, handdukstork , WC, tvättmaskin med kombinerad torktumlare samt handfat.

Belägen i stor och stabil förening med alla stora renoveringar gjorda, här finns även tillgång till gym och bastu! Direkt närhet till högdalen centrum med kommunikationer som tar dig till T-centralen på knappt 20 min.